selami Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 arkadaşlar knighte gold üye oldum 3car 2 sinin üyeligi bitti tekrar üye oldum aktif olmadı şöle bişey gelior neden olabilir ingilizcesi iyi olan bi abimiz yardım ederse sevinirim ____________________________________________ Your PayPal account is Unverified. Becoming Verified increases your online reputation and makes transactions with other PayPal members easier. As an Unverified member of PayPal you can only send up to your initial sending limit in the PayPal system. By becoming Verified, you will be able to send unlimited funds with your PayPal account _____________________________________________ LÜTFEN YARDIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cagr1 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 [Bu mesaj Cagr1 tarafından 11 Aralık 2005 02:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
indream Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 paypal hesabın aktif değil. kredi kartı ile gelen pin kodunu girip aktif etmelisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
selami Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 PARALARI ÇEKTİLER ama hala bi ses yok clandan gm le görüş diolar ama pm sürekli kapalı blackwinds in mailinide bilmiom yardım edenlerden allah razı olsun saolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar