Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

melek kanatları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Viktor, 10 Aralık 2005 06:48 tarihinde demiş ki:
şahsen full plate set+hayvani buyuk melek kanatalrı ıle two handed sword manyak durur dusuncesındeyım yaptırıcam bole bı kostum ılerde

ahaha süper fikir two handed sword yerine bow al bi tane eline ama..[signature][hline]RaSpuTiN!!!!
Mesaj tarihi:
Istanbulu bilmemde ; Pariste butun disney storelarda var .. Birine sole alsin sana , hatta tinker bell kanadin tat her turlu kanatli karakterin kanadi var . :)[signature][hline] Pour gagner ce jeu ; il faut une jolie boite , une jolie copine le reste , on s'en fout ..
Mesaj tarihi:
Cok züppe durdugunu farkettim de ; yardimci olmak icin soledim , hava atma gibi bi niyetim yok zaten eski paticik userlari benim pariste okudumu bilirler .[signature][hline] Pour gagner ce jeu ; il faut une jolie boite , une jolie copine le reste , on s'en fout ..
Mesaj tarihi:
yok yazüppesin demedim .. ben bilmiyordum küflenmişim o zaman ben eski yerine.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo!

[Bu mesaj geffen tarafından 10 Aralık 2005 22:28 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj geffen tarafından 10 Aralık 2005 22:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Biraz düşündümde ...

kadıköyde rex'in sokağının sonunda köşede "Morg" diye güzel bir mağaza va böyle punk , pin-up , gothic şeyler satan ... Orada bulabilirsin bi ihtimal görmüştüm daha önce ..[signature][hline]I can perfect your gothic dreams...
  • Yeni Oluştur...