FiReWaLLFLaSheR Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 beyler dupe wipe gerçekten yeniden olucakmı. merak ettim :D[signature][hline] EoA FoReVeR... |wWw.Soldat-TR.com|
lolo Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 elbetteki olacak olmazsa olmaz xD[signature][hline]Server / Diez MEDMAN 6X Shadow Vain Karus Clan : WinnerS
RAINHARD Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 abysten çıkardık raptor sılınır kesın şansa bak yau
Air_Wolf Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 LoL[signature][hline]RotinDa Ben De Te Me :hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr:
RealAnastacia Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 walla dupe wipe olsunda yeni aldığım mage earningler ve elemental pendantım giderse bu oyun benim için biter walla:([signature][hline]Name:Anastacia Clan:InsOmnIa Nation:Insan lvl:63 Job:papermage Np:80xxx
Air_Wolf Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Aynen hiç çekilmez artık ya sorun o değil sadece dup olmayanlarıda siliyorlar onada deli oluyorum.[signature][hline]RotinDa Ben De Te Me :hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr:
FiReWaLLFLaSheR Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 ya iyide ben önceki wipe de bir iki item im dışında hepsi silinmişti yinemi öyle olcak :D aslında bi yandan iyi wipe olması ama bi yandan da kötü. çünki düp yapanlar yine yapıyo olan masumlara oluyo :D[signature][hline] EoA FoReVeR... |wWw.Soldat-TR.com|
Öne çıkan mesajlar