Noriendel Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Dear customer your account has been blocked for performing an inappropriate activity which violates our posted Terms of Service. This account will not be unblocked Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackBox1 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Dur tahmin edim bug kullanarak bişiler keserken yakalandın ?[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:205.xxx (Satıyordum vaz geçtim. Ben yandım başkası yanmasın bari :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
death_cuk Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 TOS oluo heralde bu[signature][hline]ben hiç mutlu olamıyacakmıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaggerInTheNight Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 aynen oyle oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noriendel Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 nasıl yani açıklar mısınız ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Action_Boy Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 TOS yane Terms of Service dan banlanmak herşey olabilir bu demektirki üyelik şartlarından herhangi birine uymadın bu kosp , skill bug, koxp vb illegal şeyler olabilir yani ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar