elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 WarCraft Efsanesi: Bölüm 2 23:30, Undead meyhanesi (Konuşma Crypt Lord ve Arthas arasında geçmektedir...) Arthas: Abi bizi nasıl attılar, nasıl yedik, olamaz abi. İnanamıyorum... Crypt Lord: De git! Senin yüzünden düştük buralara koca hiroluktan. Ne vardı lan Undead olmasan, b*k mu var Undead’likte, alla alla konuşturuyosun beni!!! Arthas: Ama abi... Crypt: Sus lan, gömcem kafayı, yığılcan yere. Dağıtırım ensiyınt of var’ı da ardından iyicene dağılırsın. Pelerinimle boğarım lan seniii!!!! Arthas: Tamam abi sinirlenme, tamam. Gel bi fikrim var abi. Crypt: Ne fikri lan. Fikri kim? Arthas: Espri yapma abi, bak şimdi. Bunlar bize yamuk yaptı ya, biz de onlara yamuk yapıcaz... Crypt: Nasıl yani??? Arthas: Bak şimdi abi. Fssr, fssr da fssr la fıssr fısr, fıs fıs fısır... O sırada, Uther, Uruk hayi’ler, Demon Hunter ve Grom HellScream, aynı çay bahçesinde oturmaktadırlar... Grom: Abi nasıl attık elemanları ama, eheuhe... DH: Eheuhe Uther: Ulan Uruk, siz de ne s*çıyomuşsunuz heee... İp*e misiniz olum siz? EHEHE!!! Uruklar: Şaka yapma abi şaka yapma, o kadar s*çmak için herhalde ne kadar yemek yemek gerektiğini sende biliyosundur herhalde... U: Boşver güzelim, 3 yıllık yemeğinizi yediniz işte. EHEHEHE... Uruklar: Bak sinir etme adamı uther abi, biz delikanlı gibi s*çtık, senin verceğin Archer sözüne gelelim şimdi... U: Oke gülüm. Muhittin! Sende bir Archer olacaktı hani. M: Abi, şey, unuttum be sizi, ben... Eeee, şeey... U: Ulaaaannn!!!! HEMMEN BANA BİR ARCHER BULUYOSUN; YOKSA SENİ VARYA, BALYOZUMLA KAFANA VURA VURA BAYILTTIKTAN SONRA YAPARIM, SONRA DA GÜLHANE PARKINDA OKUNMUŞ İGUANA YEMİ DİYE SATARIM HHÜÜÜÜLEEEAAAANNNN!! M: Tamam abi, güzel abim, söz abi, buluyorum abi, canım abi benim... Bu sırada Arthas ve Crypt A: Abi çok iyi anladın di mi planı? Hı? C: Olum ben senin gibi salak değilim, dur kırmızı ışık yandı A: Şimdi yeşil yandı... Tam karşıdan karşıya geçerken... VRRROOOMMMMMMMMMMM!!!!! A: Ihhhh, abi, benim sana son bir sözüm var... C: Hayır asıl ıhhh* benim sana bir sözüm var... A: Nedir o abi? C: Azına s*çiyim Arthas... A: Benim de sana bir son sözüm var abi. C: Ighh, söylemessen çatlarsın sen şimdi... ıghhhh*--** A: Abi saat kaç??? Ihhh* C: Azı-na e*---........ O sırada Muhittin de oralardan geçmektedir... Abi ben nerden bulcam bu sapıklara bu saatten sonra yaa.... Tam o sırada Arthas ve Crypt’i görür... Lan bunlar Arthas’la Crypt değil mi lan? Dur bi bakiyim, lan harbi onlar lan... İlk önce b*k yoluna gittiler, sonra da ahiret yoluna, ne olacak bu Arthas ile Crypt’in sonu en sonunda... - SON - İlham verdiği için BlooDYShamaN’a tekrar teşekkürler... [email protected] lord_elvyn Abi, iyi meze çıktı bunlardan di mi, abiğğ, Eheheheheheğğğ. Uther abi, eheheheee........................... Efsane devam edecek, mi? Bilemem, kimse bilemez...[hline]"Dont be afraid, it just a thundersto-"
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 diğer topice yazsana boşu boşuna kirlilik. zaten yeri de burası deil[hline]Paticik Anti-Post Kasanlar Derneği Başkanı metboy, 08 August 2003 17:04 tarihinde demiş ki: infected reloaded
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Sonuçta burada oyunla ilgili bi geyik yapıyoruz...[hline]"Dont be afraid, it just a thundersto-"
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 tamam hadi buraya yazdın da dier threadin altına yazsan...[hline]Paticik Anti-Post Kasanlar Derneği Başkanı metboy, 08 August 2003 17:04 tarihinde demiş ki: infected reloaded
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Yok bura iyi:)[hline]"Dont be afraid, it just a thundersto-"
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 güzel olmuş ikisinbi de okudum eline sağlı ama valla measj atılmadığından aşağılara kayıp gidiyor :) bana kalırsa en iyisi ilk threadten buraya link ver ayrıca bunu ayrı tutmakla iyi yapmışsın diğer threaad çook uzayıp giderdi.[hline]Bir türk filmi repliği: "Osman abi, bu görünmezlik ilacı, bunu içince görünmeyen adam kılığına giriyorsun..." An insanity for gaming ~ iGs
Öne çıkan mesajlar