Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arkadaslar lutfen acele yardim istiyorum sizden.

diablotg

Öne çıkan mesajlar

Babam bizle o kadar çok iddia ediyoki kafayı yemek üzereyim.
Babam ve oğlumda hani çocuğun babasının abisi varya saf tipli bir eleman.Bide Yabancı damat ta hani baklavacı bi damat var.o ikisinin aynı kişiler olduğunu sölüo.Yok diyoruz bu sefer başlıo baırmaya benden iyi mi bilceniz diye o kadar emin konuşuo ki lütfen yardım edin de bi kapak edelim ben bulamadım resimlerini bulabilen varsa yardim etsin çok rica ediyorum kendini bşiy sanıo[signature][hline]1 Kişi tüm insanlığa bedel olabilir.Tek başına Dünyayı ve insanlığı değiştirebilir.O sadece ve sadece gerçeği bilen bir Bilim Adamıdır.
Tuğrul Güner(diablotg)
Sosyal ağlarda paylaş

ikisinin yanyana resimleri lazım bana kanıtlamak için biliorum alakası yok ikisininde ama adam tutturdu benden iyi mi bilceniz uyuzluk edio[signature][hline]1 Kişi tüm insanlığa bedel olabilir.Tek başına Dünyayı ve insanlığı değiştirebilir.O sadece ve sadece gerçeği bilen bir Bilim Adamıdır.
Tuğrul Güner(diablotg)
Sosyal ağlarda paylaş

yetkin dikiciler [signature][hline]Kimse duymadan ölmeliyim,Ağzımın kenarında Bir parça kan bulunmalı.Beni tanımayanlar "Mutlak birini seviyordu" demeliler.Tanıyanlarsa,Zavallı, demeli,Çok sefalet çekti.."Fakat hakiki sebepBunlardan hiçbirisi lmamalı.

[Bu mesaj _AvengeR_ tarafından 10 Aralık 2005 23:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...