VipeR Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Yalnız yürüyordum yağmurda, Akan her bir damla seni hatırlatıyordu bana. Yakalamaya çalıştım damlaları, Bir yandan bir yana koştum Ama o kadar fazlalardı ki Yetişemedim. Yağmur yavaşladı bir zaman sonra, Tek başıma sokak lambalarının ışığında Esen rüzgârla savruluyordum sanki. Tutmalıydım kendimi, artık düşünmemeliydim Gözlerim azalan yağmura yardımcı oluyordu sanki Damlalardan başka bir şey göremiyordum. Önümde beliren bir ışık fark ettim birden Çok parlaktı ve bana yaklaşıyordu sanki. Git gide yaklaştı ve son buldu Bir fısıltı geldi kulağıma O sendin Gelmiştin ve görmüştün halimi.[signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sah_mehmet Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 çok güzeldi eline koluna sağlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 only =)[signature][hline]--Borgır-- [ quote ]zydar, 14 Ekim 2005 11:41 tarihinde demiş ki: chip var ayağın daha az kokucak. yada daha rahat olucak. e o zmn bu chipten bide götümüze takalım, osur osur kokmasın.. [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 baya iyi olmu$ eline sağlık.[signature][hline] www.ansalon.gen.tr / www.darknessuo.com -"kapatır giderim bu bünyeyi,bodruma yerleşirim ya!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Guzel bir calisma olmasini yaninda biraz iyi niyetli elestiri istersen.. Sozcuk kullanimi biraz fazla, ozellikle sanki ler siir in havasini kaciriyor gibi geldi bana soyle bir okuyunca bir sure sonra o sankiler goze batiyor. Arada birkac kelime daha var bu siirin aynisini en az 15 kelime atarak da yazabilirdin gibi geldi bana. Birde anladigim kadariyla (Kisisel fikrim) satir sonlarindaki duraksamalari normal satir sonlarina gore biraz daha kisa tutmaya calistin yani ben oyle anladim sanki ordaki dur lar biraz daha kisa olursa siir daha guzel olucak gibi geldi.. Terim olarak bu yazim biciminin adini bilmiyorum acikcasi ama ornek olarak Nazim Hikmet i verebilirim. Siirlerini okuduysan ne demek istedigimi anlarsin heralde :D Birde bari eserlerinizi buraya koyarken noktalamalara dikkat edelim :D Elestirmek kolay yazmak zordur. Elestirdim diye umarim kizmassin ama zaten buraya koyulmasinin bir diger amacida bu :D Tekrar tebrik ederim guzel olmus..[signature][hline]Bir leoparı sakın kuyruğundan tutma Tutarsanda sakın bırakma a.k.a homoid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 arkadaşlar saolun. beğendiğinize sevindim. @gellidus; iyi niyetli eleştiriye her zaman açığım sende saol. :D[signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar