Julias Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 selam mx500 mouse arıorum amerıkadan sıparıs wermeyı dusunuorum ama bı turlu turkıyeye getıren adres bulamadım turkıyede 85 dolar amerıkada 35*40 dolara gelıo kargo parası harıc acaba bılgısı olanlar yardımcı olursa yada bı tanıdıkları warsa amerıkada falan alabılırım nasıl alınacagı hakkında bı fıkrım yok yardımcı olursa alırım yanı... sımdıden saolun.[hline]tui lucent oculi sicut solis radii sicut splendor fulguris lucem donat tenebris Burt`Azmira`Denick level 0-Zalof- martial artiz of rubi-ka 1 clans CLANS: YOUR FUTURE, YOU DECIDE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 mx500'ü ben kadiköyde, NCS ' den aldim. www.ncstr.com 77$+kdv su an ve garantili. Amerikadan ancak bir arkadasin Türkiye'ye dönerse 40$ a alabilirsin,baska sansin yok...Yoksa gumrukle ugrasirsin 1,2.'si 5$ falan karli cikarsin,yani git ncs'den al(zaten baska yer satmiyor Istanbul'da) derim ben. [Bu mesaj MeSh tarafından 13 August 2003 18:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julias Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 walla ncs kazıklıo ayakustu[hline]tui lucent oculi sicut solis radii sicut splendor fulguris lucem donat tenebris Burt`Azmira`Denick level 0-Zalof- martial artiz of rubi-ka 1 clans CLANS: YOUR FUTURE, YOU DECIDE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 said: UrZa, 13 August 2003 19:23 tarihinde demiş ki: çok gereksiz bir mouse illa fps oynamak için alıcaksan toplu al ve alıcaksan belkin al.[hline]Exaar Spar - Master Artisan, expert marksman of Tatoonie @ Eclipse nasıl bi mantıktır ya cok gereksiz fln demek,mx500 ve func ı birarada kullandınmı? kullanmamıs olmak yada cidden mouselardan hic anlamamak lazım bu yazıyı yazabilmek icin.. www.logitech.com dan detaylara bi göz at istersen..toplu mouse un 100 dpi ın ve topuna her dakika yapısan tozlarla mutlu ve yüce bi aim god olma yonunde ilerleme kaydedebilrsin tabi..[hline]aente is alone on this way.. aente:Adventurous Effective for Nocturnal Troubleshooting and Excursionist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 uzun süre(nerdeyse ilk ciktigi zamandan bu yana) mx500 kullandim ardindan onu bozup ms3.0 aldim hardware kalitesi olarak mx serisi mouselar a$mi$ olsada ce$itli driver sorunlari yuzunden (ozellikle xp makinede) software olarak zayiflar. ha diyosan beni etkilemez software i ben ali$irim oynarim, sorun yok mx500 al. ama $ahsen $u an ms3.0dan (fiyati cok daha hesapli) oldukca memnunum. ayrica kesinlikle gereksiz degildir, mouselarin da diger donanim parcalarindan farki yoktur, genel olarak insanin 5$ lik mousela da rahat edebilecegi gibi, kalite farki vardir[hline]SAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dantes Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 olm ne gerek o kadar para vermeye yav :) normal al mause nu işte kablolu iki yada üç tuşlu hatta ortasında topu bile olmasın :) kablosu kısa gelsin birbirine dolansın :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Ya sanerixx bey ben dedim 3.0 kraldır diye altına bide skatez taktınmı nasıl kral olur ınanamazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julias Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 skatez yapısıo bıde ona 11 dolar werıcen cıkartınca yanı mx 500 almıorum mx 310 alıcam daha ıyı geldı bana ama amerıkadan tanıdık lazım hehe[hline]tui lucent oculi sicut solis radii sicut splendor fulguris lucem donat tenebris Burt`Azmira`Denick level 0-Zalof- martial artiz of rubi-ka 1 clans CLANS: YOUR FUTURE, YOU DECIDE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 alinmasi sacmalik bisey onu alacagina ms wireless platinum black al 1200dpi[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 evet urza klavye ile aim yapar[hline]:: arcane ::::::::hp:hss::::::::1::::::::2::::::::3:::::::: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 nasi aim mouse ile olmaz bu gunden sonra ben splinter cellde page up-page down mu kullanayim? -insert *!Hhhaahahhahahah...* effect here-[hline]Leathas Level 46 Ranger(Excalibur) horacegoesskiing, 19 July 2003 14:44 tarihinde demiş ki: Diablo ve Diablo2 rpg ise street fighter da rpg dir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 arcane şu Urzaya attığın laflarla beni öldürücen birgün sandalyeden düşerken rofl[hline]Bonecrusher, 15 August 2003 19:57 tarihinde demiş ki: Sanılanın aksine bok böceğinin ishal olanına cırcır böceği denmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 bi kere daha mouse u aldin direk ps2 den takarsan o mouse un topludan farki kalmiyor, eger usb 2.0 olmayan bir bilgisayara takarsan dandik bir mousetan farki kalmiyor, zaten kullananlarin %90 ida boyle kullaniyor, sadece psikolojik olarak tatmin ediyor seni mouse turkiyede lansmani fazla yapildi pro gamer mouse u diye, ama yurtdisinda turnuvalarda 1-2 kisi var onlari kullanan, o mx500 in intelli mouse explorer dan farki yok 22$ civari fiyati var, ama func gerekli bisey o ayri, yani harika mousepad gibi mousepad[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar