0ttavio Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 ewet arkadaslar lwl kasmaq için ares3 gitmişdik tam harpy dalacam harpyler teqer teqer cıkyodu tasın arkasına bir baqtım adamlar kosp kullanıyo hemen centrix abiyi yanıma cektim gorsun die oda wideoyaya alcaqtı basta bizi goren mageleri hemen kactı kusura baqmayın ceqtigim resim kotu cıkmıs ben painte yapıştırıp resime baqtım kotu oldunu gordum yenisini cekeceqtim ama mage leri tp ledi adamlarını sonrada mageden teqlif geldi bana benim partyme gel harpy party lufersonda sana 5m para wereyim falan dedi bende sizin ss aldım deyince pm blocklamıs..[signature][hline]Name: sak_suka LeVeL:53 Np:1k ciwarı Class:mage skill:Glacier/Lighting paper ice ###NOT : paper ice olmaz demeyin olur cunku yeni soyuldum masraf cıkmasın die paper oldum cunku şifremi biliyorlar alcagım itemleride sayet alabilirler### Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_KoRn3R0th_ Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 dssadsda centrix benim:-)meşhur oldum fln dermişimXD ölesine harpy topladım townda adam yok heryer boş a3te adam ararken bi baktım taşın arkasında elemenlar orda oturmuşlar lvl kasıyolar:Sehuehhe kosp arestede yayılmya başladı:( bu elemenların kullandığı paralı kosp oturduğun yerden kes götür malı misali^^....işallah serverımız cyper ve beramusa dönmez:([signature][hline]Photo Uploded... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 o ss hiç bir şey kanıtlamas + sanki siz kullanmıyorsunuz?[signature][hline]NecrozaN/n00bz/1xxx/5x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_KoRn3R0th_ Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 siz biz? ben kullanmıyorum janummm..hiç bir zmnda açmadım karakterimle başkası açmadımı? o partiye girmedimmi?girdim ama sonuçta ben açmadım ve ben kosp yapmıyorum ?? Kapiş??o küçük kafan algılasın bu konuları beni dellendirme senin amacın başka ama neyse susayım artık.... dipnoT:: 2defa kosp partisine girdim ama o dandik kosp ilk defa orda görmüştüm adam paso helliyodu yani bunlar giib oturduğun yerden götür işi deildi yavrumm..orjinal kosp deildi yani ty so much for bye^^...[signature][hline]Photo Uploded... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 lol herkese mok atmak kolay kg kthxbye[signature][hline]NecrozaN/n00bz/1xxx/5x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_KoRn3R0th_ Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 komiksin:-) ben kullanmadım k.pak oldumu???[signature][hline]Photo Uploded... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VisuaL_ReaL Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 said: Necro, 10 Aralık 2005 22:52 tarihinde demiş ki: lol herkese mok atmak kolay kg kthxbye clan parti var mı lem?[signature][hline]Knightten Önce : 1- çok kroydum hiç bişeyden anlamazdım 2-Karıyla kızla işim olmazdı çünkü çok tipsizdim 3- Saçlarımı ortadan ikiye ayırır hiç fırçalamazdım 4-Alem nedir bilmezdim akşam 18.00 oldumu evdeydim 5-Hiç kız arkadaşım olmadı.. 6-Arkadaşlarım hep benimle 'dört göz' diye dalga geçerdi 7- Cebimde en fazla 5 milyon olurdu Knightten Sonra : 1- Hiç bişey değişmedi :D ShadowHunter Olimpia n00bz lvl5x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 golem e yattık şu an :D[signature][hline]NecrozaN/n00bz/1xxx/5x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VisuaL_ReaL Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 said: Necro, 10 Aralık 2005 22:55 tarihinde demiş ki: golem e yattık şu an :D Dün gece sizi izliyodum neydüü belirsiz bi harpy sekizinizi es geçip beni yatırdı ya sinir küpü oldum.. Neysem gece görüşürük mucuks[signature][hline]Knightten Önce : 1- çok kroydum hiç bişeyden anlamazdım 2-Karıyla kızla işim olmazdı çünkü çok tipsizdim 3- Saçlarımı ortadan ikiye ayırır hiç fırçalamazdım 4-Alem nedir bilmezdim akşam 18.00 oldumu evdeydim 5-Hiç kız arkadaşım olmadı.. 6-Arkadaşlarım hep benimle 'dört göz' diye dalga geçerdi 7- Cebimde en fazla 5 milyon olurdu Knightten Sonra : 1- Hiç bişey değişmedi :D ShadowHunter Olimpia n00bz lvl5x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 buzdolabini bu günde açarıs asdafg :P gel gel kascaz[signature][hline]NecrozaN/n00bz/1xxx/5x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar