VaniLLa_GirL Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Arkadaşlar patch 1303 ten baslayarak 1309 a kadar tüm patchleri yüklemek istiyorum ancak launcherı çalıştırınca bar doluyor fakat tam sonunda decompress yapmak yerine donup kalıyor? BEklemem mi gerek bir süre yoksa bu hata nedir yani nasıl yükleyebileceğim ben bu patchleri??[signature][hline]Server: BeramuS Nation: El Morad Job: Rogue (Okçu yanii ;) ) Level: 61 Nick: Söleyemem :) _________________________ Server: Beramus Nation: El Morad Job: Priest (Battle Priest) Level: 52 Nick: VaniLLa_GirL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cagr1 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 biraz arama yapsak? ftp den cekebilirsin arama yaparsan detayli bilgi bulursun..[signature][hline]I miss You Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VaniLLa_GirL Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Tamam ama o patchlerdeki dosyaları sırasıyla knight online klasörüne kopyalasam bile işe yaramıyor :( LAuncherdan pacthi indirme olanağım yok mu? Çubuk doluyo ama en sonunda donup kalıyor.. decompressing yapmıyor, biraz beklemem me gerek yoksa? Yardım edin lütfen :([signature][hline]Server: BeramuS Nation: El Morad Job: Rogue (Okçu yanii ;) ) Level: 61 Nick: Söleyemem :) _________________________ Server: Beramus Nation: El Morad Job: Priest Level: 58 Nick: VaniLLa_GirL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
starfreedom Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Bak bunu ben kendim buldum alıntı değildir o yüzden ++ rap pliiz option'a gir sağ üstte versionu yazacak oraya eksik yüklenen patch numarasını yaz sonra altındakine tıkla böyle oılması lazım :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VaniLLa_GirL Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Ama dikkat ettiysen patch yüklenmeden options tuşu aktif olmuyor :) önce patchi yüklemeye çalışıyor.. :( 15 dk bekledim hala decrompess etmedi :( yok mu yardım eden arkadaşlar ? :([signature][hline]Server: BeramuS Nation: El Morad Job: Rogue (Okçu yanii ;) ) Level: 61 Nick: Söleyemem :) _________________________ Server: Beramus Nation: El Morad Job: Priest Level: 58 Nick: VaniLLa_GirL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
starfreedom Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Yoo ordan yapmayaksın zaten oyunu kurduğun klasörde option.exe var ordan gireceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VaniLLa_GirL Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Tamam arkadaşım çok saol oldu galiba şu an 1304 e geçti :) Ama bu dosyaları decompress yapıyor mu ki?[signature][hline]Server: BeramuS Nation: El Morad Job: Rogue (Okçu yanii ;) ) Level: 61 Nick: Söleyemem :) _________________________ Server: Beramus Nation: El Morad Job: Priest Level: 58 Nick: VaniLLa_GirL [Bu mesaj VaniLLa_GirL tarafından 10 Aralık 2005 22:54 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj VaniLLa_GirL tarafından 10 Aralık 2005 22:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar