Sphere Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Cheating death v4.33.1 i indirdim ve açtım.Sonra counter strike 1.5 i açtım.Play online dedim sunucuya tıkladım girdim.Oyunda 30 sanıye kaldım ve su hatayı aldım : [spo1=cs][/spo] Oyundan atılsam konsolda yazar ama konsolda değişik şeyler yaz[hline]Nick : SpheFe Class : Hunter Server : Olympia Clan : n00bz Level : 3x Np : 100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOLDIER Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Counter Strıke Source rulzzz[signature][hline]Nick:Qeftes_The_Killer Server:Ares Nation:El Morad Job:Kasar Hood Level:6X Clan:CHOSENs NP:1xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sphere Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 SOLDIER ????????????????? Soruma cevap arıyorum . Kusura bakma ama sen yanlış anlamıssın galiba . Ben tavsiye degil soruma cevap arıyorum sadece.[signature][hline]Nick : SpheFe Class : Hunter Server : Olympia Clan : n00bz Level : 3x Np : 100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sphere Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Counter Strike Condition Zero counter strike 1.6 mı oluyor ?[signature][hline]Nick : SpheFe Class : Hunter Server : Olympia Clan : n00bz Level : 3x Np : 100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOLDIER Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Hayır Condition Zero farkı bir oyun istersen ilelemeli oynuyosun istersen online ama 1.6 öle değil o sadece online?[signature][hline]Nick:Qeftes_The_Killer Server:Ares Nation:El Morad Job:Kasar Hood Level:6X Clan:CHOSENs NP:1xxx Not:Invalid Password Magduru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar