Bjork Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Bu mage hakkında yorumlarınız :D[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 9xxx (up up up) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOLDIER Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Süper valla koptum :D[signature][hline]Nick:Qeftes_The_Killer Server:Ares Nation:El Morad Job:Kasar Hood Level:6X Clan:CHOSENs NP:1xxx Not:Invalid Password Magduru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOLDIER Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Keşke sorsaydınız adam kendini warrıormu sanmış acaba :D[signature][hline]Nick:Qeftes_The_Killer Server:Ares Nation:El Morad Job:Kasar Hood Level:6X Clan:CHOSENs NP:1xxx Not:Invalid Password Magduru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 ee normal ben açtım topic i xD De bu mage ne iş ?[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 9xxx (up up up) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemshit Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 artistlik olsun die str ye vermiş işte noolcak raptorlusu felan da var bunların[signature][hline]Alcohol isn't an answer but it makes you forget the question [Bu mesaj cemshit tarafından 10 Aralık 2005 18:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
independent Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Hep mage hep mage sıkıyo bi yerden sonra aaaaaaaa insan yeni arayışlar peşine düşüyo işte bu mage te olduğu gibi :D[signature][hline]Name: Genuine Nps: 60xxx Clan: A_FEW_GOOD_MAN Server: Ares Not: Katliamlarım Tüm Hızıyla Devam Edecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOLDIER Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Biliyorum daha önce forumda bende gördum +8/80 raptorlu mage xD[signature][hline]Nick:Qeftes_The_Killer Server:Ares Nation:El Morad Job:Kasar Hood Level:6X Clan:CHOSENs NP:1xxx Not:Invalid Password Magduru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Ama Samuraya Benzemiş ŞekiL Bişi oLmuş :D[signature][hline]Nick : pCBuyucu LwL : 61 ( %8.11 Lich Görevi Sayesinde ) CLan : AshQiyA Np : 8x.xxx Server : Cyhper ( -_- ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Resimleri yollayan emre kardeşime teşekkürler :D MoradianMage :D[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 9xxx (up up up) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 amcam zengin para bol demek istiyo ;)[signature][hline]name : Life_Angle lvl : 6x(x=1 :P ) Server : Dies Np : 15.xxx BeDaVa KoSp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOLDIER Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Bencede denizde kum bende para dıyo adam Tosbağa bu adam arestemi acaba ?[signature][hline]Nick:Qeftes_The_Killer Server:Ares Nation:El Morad Job:Kasar Hood Level:6X Clan:CHOSENs NP:1xxx Not:Invalid Password Magduru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 ya bu itemler charactere göre deişiyo sanırım Warrior DoL alınca biraz daha büyük oluo :D Yada bana öle gelio :D[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 9xxx (up up up) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 said: SOLDIER, 10 Aralık 2005 19:04 tarihinde demiş ki: Bencede denizde kum bende para dıyo adam Tosbağa bu adam arestemi acaba ? Sanmıyorum :D Görmedim hiç böle bişi :D[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 9xxx (up up up) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOLDIER Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Bence sana öle geliyo xD[signature][hline]Nick:Qeftes_The_Killer Server:Ares Nation:El Morad Job:Kasar Hood Level:6X Clan:CHOSENs NP:1xxx Not:Invalid Password Magduru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOLDIER Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Tosbaga düşünsene adam savaşta sana nova yerine kılıç ile geliyo :)[signature][hline]Nick:Qeftes_The_Killer Server:Ares Nation:El Morad Job:Kasar Hood Level:6X Clan:CHOSENs NP:1xxx Not:Invalid Password Magduru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Nowası pek damage vermez ama Staff ile girişirse hayli sağlam vurur die düşünüyorum :D[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 9xxx (up up up) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOLDIER Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 said: Bjork, 10 Aralık 2005 19:13 tarihinde demiş ki: Nowası pek damage vermez ama Staff ile girişirse hayli sağlam vurur die düşünüyorum :D ehuehuehuehuehueheuh[signature][hline]Nick:Qeftes_The_Killer Server:Ares Nation:El Morad Job:Kasar Hood Level:6X Clan:CHOSENs NP:1xxx Not:Invalid Password Magduru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
usher Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 para bol işte ne yapcağını şaşırıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 tosbagacım buda ben bak :) [spo1=poli][/spo][signature][hline]server:Ares Level 62/Mage Np:148k+ Clan:KARIZMA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 way bea Ares de de warmış :D Para çok sanırım.Olm para lasım bana Human kankana az para versene :D Sefiom seni :D[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 9xxx (up up up) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 said: Bjork, 10 Aralık 2005 19:29 tarihinde demiş ki: way bea Ares de de warmış :D Para çok sanırım.Olm para lasım bana Human kankana az para versene :D Sefiom seni :D asfsdafs daha geçen gün elimde chitin shield +6 vardı ahaha para var huzur var dermişimmm olm diyorum al yanına 100m gel human aposa yada orc aposa 1vs1 kes beni al parayı :D[signature][hline]server:Ares Level 62/Mage Np:148k+ Clan:KARIZMA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 walla 50m param kaldı Scroll alcam Golem kescem :D Ama söz senle 1 ara kapışcam /town yada gate çekmek yok. ölüme razı olcaz ok? :D[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 9xxx (up up up) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 said: Bjork, 10 Aralık 2005 19:32 tarihinde demiş ki: walla 50m param kaldı Scroll alcam Golem kescem :D Ama söz senle 1 ara kapışcam /town yada gate çekmek yok. ölüme razı olcaz ok? :D ne town ne gate atıcam vallahii..ztn senin redball çıktımı ortaya byebye dersin paraya zuhaha:D sende np de az ama :([signature][hline]server:Ares Level 62/Mage Np:148k+ Clan:KARIZMA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 salla olm np yi :D Islak olmam yeter 200 lr talia'm 110 fr war bende :D Spearları çek gel :D Giga bulursam yatarsın ama :D[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 9xxx (up up up) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 said: Bjork, 10 Aralık 2005 19:34 tarihinde demiş ki: salla olm np yi :D Islak olmam yeter 200 lr talia'm 110 fr war bende :D Spearları çek gel :D Giga bulursam yatarsın ama :D olm lr ile bi f9 kitleniyo agmskagasgsa oda bana kitliyo sonra:D neyse güzel valla 50np + 25m ohhh:P öptm cnm yemek yicem:D[signature][hline]server:Ares Level 62/Mage Np:148k+ Clan:KARIZMA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar