El-CiN Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Knight online nerden indircem bi site ismi verin kendi sitesine girmiyo[signature][hline]server : Olympia level : 4x Np : sölemicem Merak Ettim Yüzmek Zayıflatıyosa Balinalar Nerede Hata Yapıyor ?®©? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alicannn Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 www.download.com ' a girip arama bölümüne Knight Online yazarsan eminimki indirebilirsin!!! [Bu mesaj alicannn tarafından 10 Aralık 2005 22:10 tarihinde değiştirilmiştir] al sana tam link http://www.download.com/Knight-Online/3000-7541_4-10437633.html?tag=lst-0-1 [Bu mesaj alicannn tarafından 10 Aralık 2005 22:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 SAKIN İNDİRMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ttavio Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 bencede indirme git bi cafeye CD ceqtir ben indirdim wirüsün alası geldi hemde KASPERSKY gibi bir anti-wirüs programını gecti bilgisayar yawasladı oyun kasmaya başladı format lazım ama bu seferde knight silineeceq :([signature][hline]Name: sak_suka LeVeL:53 Np:1k ciwarı Class:mage skill:Glacier/Lighting paper ice ###NOT : paper ice olmaz demeyin olur cunku yeni soyuldum masraf cıkmasın die paper oldum cunku şifremi biliyorlar alcagım itemleride sayet alabilirler### Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 bu tip gene gelmis asadadasadasadasadad[signature][hline]::Ujio:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_KoRn3R0th_ Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 alican malmısın????[signature][hline]Photo Uploded... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alicannn Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 said: _KoRn3R0th_, 10 Aralık 2005 22:18 tarihinde demiş ki: alican malmısın???? ne alaka ???? ya ben paylaşım yapıyorum sizin yaptığınıza bakın hem zaten sitesinde download olarak bu link i veriyor. sitenin google daki önbelleği için buyrun http://66.249.93.104/search?q=cache:sd4qqcfqQl8J:www.knightonlineworld.com/downloads/index.asp+knight+online+download+knightonlineworld&hl=tr artık hala beni bir lamer sanıyorsanız ben bu forumu terkederim herkese ii akşamlar [Bu mesaj alicannn tarafından 10 Aralık 2005 22:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_KoRn3R0th_ Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 bunu denedinmi bu yamasız sürüm bunu indirdikten sonra yığınla patchle uğraştım deli oldum^^..ondan dedim ..[signature][hline]Photo Uploded... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar