lolo Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 isteyen arkadaşlara gönderirim fakat program zaten çalişmiyor. Doğum tarihini bilseniz ne olacak artik şifremi değiştiriliyor ?[signature][hline]Server / Diez MEDMAN 6X Shadow Vain Karus Clan : WinnerS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 said: DownTown, 10 Aralık 2005 20:45 tarihinde demiş ki: yaa tabi eminim hatırlamıyosundur :) sus kirli çamaşırlarını çıkarırsam utançtan bu siteye bi daha login olamazsın shell plz diye yalvaran ben miydim ?[signature][hline]Özünü unutupta oldugundan farklı görünenmeye çalışan herkeze kafam girsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DownTown Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 plz mi dedim ben sana Allahın yalancısı sendedin bana bende shell var istersen vereyim dedin bende tmm dedim bişeyler uydurdun paso bana engelledin msn den paso bi yalanlar uydurdun ne bilim başka msn den ekliyip paso yalanlar uydurdun peki niye yaptın ve şimdi inkarmı ediceksin bunları ama neyse uraşamam senle walla..bu arada acayip yüzsüzsün biliyomsuun :)[signature][hline]Name : MaDDaFaCCa Clan : Adren4linE (espanol rulez...) Level : 53 Nps : 3*** Job : Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 saol öleyimdir huyum kurusun beahh[signature][hline]Özünü unutupta oldugundan farklı görünenmeye çalışan herkeze kafam girsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xyz Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 lolo bunu bana bi göndersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lolo Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 eve geçeyim isteyenlere gönderirirm ama aktif değil yanii :) boşa kürek eheh[signature][hline]Server / Diez MEDMAN 6X Shadow Vain Karus Clan : WinnerS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar