xstr Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Şimdi birçogunuz lamer ezik çocuk gibi sözler kullanıcak herkes özgürdür hanginizin elinde olsa kullanmaz ? hanginiz duydunuzda arastırmadınız programı ? Program bende var isteyenle item takasında bulunurum msn [email protected] [spo1=İsteyen msn e gelebilir.. kolay gelsin][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 koskoca [KOHACK] yazısını GÖRMÜYON MU LAMER!!!![signature][hline]name : Life_Angle lvl : 6x(x=1 :P ) Server : Dies Np : 15.xxx BeDaVa KoSp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Yok aslında gerçekten Sağlam 1 programdı bu. Cafeden kullanıp da DT sini bilmeyenler DT lerini bulmuşlardı. Ama bu forum için illegal :D Go home lamer ! :D[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 9xxx (up up up) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knihtonline_ Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 ya sen cok uyan1ks1n ya biz cok slak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Tabi arkadaşlar sağlam dedim diye güvenleyin sakin içine keylogger filan yükleyenlerde war. :D[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 9xxx (up up up) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 ben kohek yazısını gördüm ya s..sen kullanmam[signature][hline]name : Life_Angle lvl : 6x(x=1 :P ) Server : Dies Np : 15.xxx BeDaVa KoSp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 said: DeBuffAndHeal, 10 Aralık 2005 18:29 tarihinde demiş ki: ben kohek yazısını gördüm ya s..sen kullanmam Tabiki kullanılmas :D Lamer lerin elinde şu an :D[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 9xxx (up up up) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xstr Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 arkadas dogru söylüyor keyloger olayları kosp gibi bende test ettim güvenmeyen de almaz ama çaresiz kalanlar için d.t için yararlı bir program ke de herkes yiyor kötüler cirit atıyor ya bizler ? ilk denedim program. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Dt yi zaten Gm yardımıyla alabiliyorsun. Programa ws ws olaylara gerek yok DipNot: Belli 1 bedele karşılık tabiki...[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 9xxx (up up up) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xstr Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 gm ler zaten herseyi yapan onlar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 benden sana bi priest +1 chitin[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 said: Bjork, 10 Aralık 2005 18:32 tarihinde demiş ki: Dt yi zaten Gm yardımıyla alabiliyorsun. Programa ws ws olaylara gerek yok DipNot: Belli 1 bedele karşılık tabiki... 30 Ytl ben biliyom xD[signature][hline]name : Life_Angle lvl : 6x(x=1 :P ) Server : Dies Np : 15.xxx BeDaVa KoSp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anatolia090 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Sevgili Baloncuk : Lamermisin yada bu Ko(HEK) yazan programla milleti mi kekleyeceğini sanıyorsun...Geçti artık o devirler maymun gözünü açtı sen uyu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xstr Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 kullananları arastır lamerlikle hackla alakası yok bilip bilmeden ileri geri konuşma kullanmak istemiyor ihtiyacın yok ise bu senin sorunun post kasıp durmanın da anlamı yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cagr1 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 :D[signature][hline]I miss You Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xstr Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 şimdi hacker lamer sözleri gecdi bu programı kullandım işe yarıyor içinde keyloger felanda yok bu arada buraya attım tabi karşılık bekliyerek ama birkaç kişi geldi içlerinden birtanesi bu msn [email protected] sahibi arkadaş ki kendisi harbi lamer diyebilirim programı istedi göndermeyecegimi söleyince 1-2 saniye bekle olacakları gör diye bir tehtit gibi birşey söledi ve bekliyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lolo Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Bu program web sitesi güncellenmeden önce çatir çatir çalişiyordu bende DT 'yi unutmu$tum kaydlourken yazdıgımı sayesinde değiştirdim.Program artik çalişmamakta olup hiç bi zararli yanida yoktur fakat şuan çalişmiyor bir char'im daha vardi onuda dt bulacaktim olmuyor yanii web sitesi güncellendikten sonra program güncellenmedi.. Duyurulur..[signature][hline]Server / Diez MEDMAN 6X Shadow Vain Karus Clan : WinnerS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xstr Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 neden ub sitesimi varki =) kişiye özel yapılnış bir programdır ve tekrardan o kişi için ub yapılır herhangi bir web sitesi yok kosp gibi ortalarda deil =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 ya bunu bende kullandım ama :D temiz olanını bunda vardır bi sakatlık[signature][hline]Özünü unutupta oldugundan farklı görünenmeye çalışan herkeze kafam girsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xstr Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 said: Gothic, 10 Aralık 2005 20:14 tarihinde demiş ki: ya bunu bende kullandım ama :D temiz olanını bunda vardır bi sakatlık yok cidden temiz program yeminle hiç bir pislik yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 yeminle :-O[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 [email protected] auhauah ezik bu adam eziik tanıyorum artisin tekidir bi şey yapamaz[signature][hline]Özünü unutupta oldugundan farklı görünenmeye çalışan herkeze kafam girsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DownTown Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 yaa :) benden yalvarıpta alamadığın charları başkasına beleşe verince böyle çatladın demek :) elimde hala screenshotları var ama uraşıp koycam durumda deilim cape quest e gidicez ama bana kanka charını ver lütfen dediğini bilirim.. senin durumun aynı kedi ile et durumu gibi :)[signature][hline]Name : MaDDaFaCCa Clan : yok clan mlan aq çigen dolu bütün clanlar Level : 53 Nps : 3*** Job : Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 ben mi dedim cape i ?? allah alalh down hiç hatırlamıyom[signature][hline]Özünü unutupta oldugundan farklı görünenmeye çalışan herkeze kafam girsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DownTown Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 yaa tabi eminim hatırlamıyosundur :) sus kirli çamaşırlarını çıkarırsam utançtan bu siteye bi daha login olamazsın[signature][hline]Name : MaDDaFaCCa Clan : Adren4linE (espanol rulezz..) Level : 53 Nps : 3*** Job : Hunter [Bu mesaj DownTown tarafından 10 Aralık 2005 20:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar