langbogen Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 ben de bi film dosyası var. 750 küsür MB yer tutuyo ama ben bunu normal 700 lük cd ye yazmak istiorum ne yapmam lazım? Nero yla bunu yapmak mümkün mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 overburning die mi ne tam hatırlayamıyorum ole bişey vardı açılmıstı konu onu arastır istersen.[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
langbogen Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 bi de nero clone cd diye bi şey varmış galiba. onunla dosyanın %8 ni falan azaltıp cd ye cekebiliomuşun. da internette arıorum bulamadım daha öyle bi şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 750 mb overburn için fazla. 800 mb(90 dakka) lik cd ler var sağda solda. Onlardan bulursan yazarsın. 3-4 mb için overburn yapılırda 50 mb için yapılmaz. Bence dosyayı 2 ye böl için rahat etsin. Neden rahat et diorum çünkü her overburn de yazıcı kafasına zarar verme şansın var. Ne kadar uzun süre overburn yaparsan da bu şans büyüyor. [signature][hline]This Cat Scratches Free. [Bu mesaj Catscratch tarafından 10 Aralık 2005 18:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Dosyanın görüntü ve ses kalitesi biraz düşebilir ama neroda VCD olarak yazabilirsin.[signature][hline]- Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare) NMN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_FaTaL_ Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 overburn ile max 20mb yaparsınız oda çalışır mı bilmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar