hangem_high Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 nasil oluoda insanlar hic korkmadan +3 rol roc in takabiliolar anlam1s deg1l1m.. bunun sonunda ban yiceklerinide birileri onlara hat1rlatirsa iyi olur.. hic adini duymadigim assasianlarda 4400 hp ve admlar bana 1800 dmg veriolar. wariorlari soylemeye gerek yok. bu kadar oyunu oynanmaz hale getiren herkese cok tsk...[signature][hline]server:cypher name:such_is_life lvl:64%73 np:270k selling such_his_life when we can change pw.so pm and get it.thnx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dW_imp Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 npxDsdfasdfasd şaka bi yana gerçekten poku çıqtı bu oyunun ama naapcan başladıq 1 kere dönüşyok :([signature][hline]stfu rulzzz xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Such_is_Life favori assasinimsin :D. Clanını edit charlarla illegal itemlerle dolduranlar varken bu oyunun ( Karus ,el morad farketmez) B..oku daha da çıkmaya devam eder. Ben hala lufersonda gördüğüm civcivlere acıyorum.Boşuna emek ve zaman harcıyorlar. +8 itemlerle donatılmış insanlara nasıl karşı koyacaklar.[signature][hline]Vazgeçtim Knight-Empire'den Charımı birine verip kurtulacağım bu illetten. SRO'ya bir başlangıç yapayım bari :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raspy Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 kullananı banlamayıp sadece itemleri sildikleri sürece millet kullanır o itemlerle yaptıgı np ydi exp tı paraydı yanına kar kalır..[signature][hline]RaSpuTiN!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar