Yalanci Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Bitane cep tele fonu almayı düşünüyorum.fiyatları ile gönderir misiniz?Özellikleri: 1.Nokia olucak 2.Ekranı 6600 kadar olucak(Boyut olarak) 3.smartphone olucak 4.fm radyosu olucak(Gprs ten felan olmıyacak malum para vermek istemiyorum) 5.mp 3 calabilecek 6.fotoğraf çekebilir(olmasada olur.) 7.program oyun yüklenebilecek 8.hafıza kartı takılabilecek önerileriniz ve yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. ÇOK MU OLUYORUM?:) bide ikinci el yaklaşık 1 yıllık faturalı galiba garantisi bitmemis nokia 6600 kaç para der?[signature][hline]Burn With My Fire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 N-Gage Anyone,anywhere[signature][hline]Seni sevdiğim kdr yaşasaydım, ölümsüzlüğün adını Beşiktaş koyardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 nokia 6260 derim hem şık da.. butun aradıgın özellikler war.. fiyat 500 civarıydı sanırım..[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 6680 :D =)[signature][hline]--Borgır-- [ quote ]zydar, 14 Ekim 2005 11:41 tarihinde demiş ki: chip var ayağın daha az kokucak. yada daha rahat olucak. e o zmn bu chipten bide götümüze takalım, osur osur kokmasın.. [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_FaTaL_ Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 oldukça eski ama n-gage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar