CryFation Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Herkese slm sırf bu konu için acc aldım paticikten ben okumayı tercih edenlerdenim.Ben 2 Sene once sanırım CoH un videosunu izlemistim ve vuruldum tam bana göre bir oyun bu ya ki, videoyu ilk izleyenlerdenim emin olun dergi dergi dolaşırdım ozamanlar:D ama kredi kartı olmayınca uzaktan baktım oynayanlara eğer bir imkanım varsa 1 gin bile olsa oynamak isterim doğrusu eğer varsa tabi free acc Lütfen bilen anlayan bir arkadaş var veya yok, varsa da şurdan ulaşabilirsin desin bir zahmet. Şimdiden saolun[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CryFation Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Anaaa koca oyunda bu konu hakkında bilgisi olan bir kardeşimiz yokmu!! Dün açtım bu topic i son sabah oldu hala benim dünkü topic son yazı vala ya uzun zamandır kimse gelmio. Yada Cvp verebilecek kadar anlayan yok hangisi!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Elimdeki tüm free trial'ları verdim. 1 gün bile oynamak için 2.5 gb çekerim diyorsan; bir şekilde icabına bakar seni oynatırız;)... [Bu mesaj Keyzar tarafından 10 Aralık 2005 20:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CryFation Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Çok saol vala gerçekten böyle bir imkan varsa 1 günde olsa dediğim gibi cok istiyorum .. Yardımcı oludugun içinde cok saols eger bulursan bir free trial benı bulursun ozelden sanada zahmet olyor ama gerçekten çok istiyorum bu oyunu hastasıyım yani[signature][hline]G€L€N €LÇİ$İ D€İL AZRAİL 0L$UN, KAÇAR$AM ANAM AVRADIM 0L$UN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar