Chasten Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Hoş geldin, güzel nick :)[signature][hline] www.ansalon.gen.tr / www.darknessuo.com -"kapatır giderim bu bünyeyi,bodruma yerleşirim ya!" Alıntıla
Shakkil Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Hoşgeldin[signature][hline]ewq Alıntıla
Janitschar Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Hoşgelmişsen (Canım oralet çekti, hemen yapıyım)[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Minke Alıntıla
Eldarduil Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 hoşgeldin. harbiden hoş nick :)[signature][hline]:rock: Kings Of Metal .:. :rock: Orphaned Land .:. :rock: - ! - Grrr - ! - ! - www.ultimatr.net - ! - DIABOLICAL Alıntıla
Whiskey Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 hoşgeldin[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Alıntıla
_Mikael_ Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Merhaba ben de beğendim nickini.[signature][hline]We're Opeth from Sweden. Alıntıla
Loli-pop Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 hoşgeldin..[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Alıntıla
laverda Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 hoş geldin :)[signature][hline]laverda yalan oldu.. Alıntıla
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Hoşgeldin.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. Satılık Yepyeni Wow | Garbage =o= FM @ wj Mayhem Alıntıla
Zergling Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 hoşgeldin nickin çok guzel.[signature][hline]Ride... die... sacrifice! Along the river of bloody tears the mighty steel shining in my hands Garbage =o= FM@ wj Zergling Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.