BlueMartini Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 arrkadaslar genemı topic felan gıbı sacma sapan cevaplar verıp canımı sıkıcaksanız lütfen hıc yazmayın aradım bulamadım ondan topic acıyorum yardım edersenız sevınırım arkadasalr oyuun dırectını yukledım oyunuda yukledım patck ıde yukledım ama oyuna gırerken ıd mı gırıyorum dc oluyo conneht dıyınce neden bılen varmı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 dc olması oyun dolu oldugu içindir. dene girersin[signature][hline]ares lvl 61 e.lord runingamoks sattım gitti silkroad online erguvan lvl 30+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ultrAslan_ Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 said: BlueMartini, 10 Aralık 2005 14:53 tarihinde demiş ki: arrkadaslar genemı topic felan gıbı sacma sapan cevaplar verıp canımı sıkıcaksanız lütfen hıc yazmayın aradım bulamadım ondan topic acıyorum yardım edersenız sevınırım arkadasalr oyuun dırectını yukledım oyunuda yukledım patck ıde yukledım ama oyuna gırerken ıd mı gırıyorum dc oluyo conneht dıyınce neden bılen varmı acaba madem connect diince oluo dc sende connect deme bakalım n'olçak :D[signature][hline]Yerin kulağı vardır derler,benim de kulağım var.Peki ben yer miyim?Yemeeeem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 traffic yada disconnect hatası alırsan, girmeye çalıştığın serverın dolu olduğunu anlamına gelir. Sürekli dene illa girersin ama 1dk sonra mı 1 saat sonra mı belli olmaz. sıraya almıyor çünkü o anki şansına bağlı.[signature][hline]Voic3 Mike 30 Kasım 2005 14:07 tarihinde demişki; zenciler bu kadar siyah oluyomuydu yoksa bunların bi adımı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueMartini Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 oyuna gırdım arkaaslar ama bıseyden cakmadım bana bıra yardımcı olursanız sevınırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 "elini veren kolunu kaptirir"[signature][hline]Nick: Roguenler Lvl: 6x Nation: Orc Server: Diez Status: Satilik bedava kosp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyuyanguzel Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Trafic dolu server full oldugunda girmez. ole yapar yada trafic dolu der ugrasıp denersen girersin bu saatlerde hep olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar