mustyaslan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 beyler tail of lesath bulmam lasım master görevi için ve hiç para vermeye niyetim yok.acaba ben bu yaratığı nerden bulcam.hiç bilen varmı???[signature][hline]nick : black_white server :ares nation :human lvl :5# job : rogue/assasin "kasmayanı Allah sevmez" dermiş bir türk atasözü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dereque Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 İnsanın kendine yakışanı giymesidir....[signature][hline]LeveL 66 Karus Warrior 205k NPs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cr0w292 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 lesath bir boss çeşidi.akrep lerin en büyük boss u.shaula dan biras daha zor.genelde cz de cıkar.ondan cıkma ihtimali yüksek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 kedidir kedii :][signature][hline]ID:Kenjuro_ Lvl:5x Class:warrior clan: Np:sanane lam Server:olympia Irk:canavar :rock::hrr::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 said: MetalStyl3, 10 Aralık 2005 18:08 tarihinde demiş ki: kedidir kedii :] Yardımcı olmiyacaksan neden abuk sabuk mesajlar atmayı düşünüyorsun ? Anlamıyorum yurdumun insanini anlamıyorum !!!![signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 9xxx (up up up) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 post kasıorum tosbaa[signature][hline]ID:Kenjuro_ Lvl:5x Class:warrior clan: Np:sanane lam Server:olympia Irk:canavar :rock::hrr::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JiBer Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 said: Bjork, 10 Aralık 2005 18:10 tarihinde demiş ki: said: MetalStyl3, 10 Aralık 2005 18:08 tarihinde demiş ki: kedidir kedii :] Yardımcı olmiyacaksan neden abuk sabuk mesajlar atmayı düşünüyorsun ? Anlamıyorum yurdumun insanini anlamıyorum !!!! belki kedisinin adıdır metalstyl3 ın :D[signature][hline]Nick:Rodrigueztr Level:59 Server:Ares Karakter:Arch mage Irk:Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 yes kedimin adı lesath[signature][hline]ID:Kenjuro_ Lvl:5x Class:warrior clan: Np:sanane lam Server:olympia Irk:canavar :rock::hrr::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 said: MetalStyl3, 10 Aralık 2005 18:12 tarihinde demiş ki: post kasıorum tosbaa Madem post kasacaksın, Garbage bölümüne git... Daha sağlam post kasarsın!!![signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 9xxx (up up up) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 tosba benle uğraşma allanı seversen sen lvl 51 ken party pls peşmerge kanka falan diyodun benim charda o sıralar o clandaydı birden o günler gözümün önüne geldi =F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Seninle uğraştığım filan yok... Herşeyin sanırım 1 yeri war... Bu arada LvL 51 ken "party pls peşmerge kanka" demem gayet normal ![signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 9xxx (up up up) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 heheheh bide o aralar japon serveri muhabbeti var bu tosba clan chatten yazıyo abi japonda canavarla party kurup pianayı basıyo falan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Cahilliğime ver. O lafı diyenlerin yalancısıydım.[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 9xxx (up up up) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 yaf tamam tosba seninle alıp veremediğim bişiy yok kapatalım konuyu pls :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 kesilmesine kolay bir yaratık ama bulmak oldukca zor bir yaratık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konu kapanmıştı zaten. Devam ettiren sensin. Japko olayını, party pls peşmerge olayını neyse ya uğraşamam hiç.Eski elemanları sildim zaten. BB See u later ![signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 9xxx (up up up) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 garbage da post kasılmıyorrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 nasıl kasilmio ?[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 9xxx (up up up) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 said: Bjork, 10 Aralık 2005 18:29 tarihinde demiş ki: Konu kapanmıştı zaten. Devam ettiren sensin. Japko olayını, party pls peşmerge olayını neyse ya uğraşamam hiç.Eski elemanları sildim zaten. BB See u later ! tüm yazılarını bole yazmanın sebebi ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 :D[signature][hline]ID:Kenjuro_ Lvl:5x Class:warrior clan: Np:sanane lam Server:olympia Irk:canavar :rock::hrr::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 said: Bjork, 10 Aralık 2005 18:31 tarihinde demiş ki: nasıl kasilmio ? arkadaşım millete forum kurallarını öğretene kadar ilk önce sen öğren istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 said: cado, 10 Aralık 2005 18:32 tarihinde demiş ki: said: Bjork, 10 Aralık 2005 18:29 tarihinde demiş ki: Konu kapanmıştı zaten. Devam ettiren sensin. Japko olayını, party pls peşmerge olayını neyse ya uğraşamam hiç.Eski elemanları sildim zaten. BB See u later ! tüm yazılarını bole yazmanın sebebi ne Sebebi yok... Rahatsiz mi oldun ?[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 9xxx (up up up) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 said: cado, 10 Aralık 2005 18:33 tarihinde demiş ki: said: Bjork, 10 Aralık 2005 18:31 tarihinde demiş ki: nasıl kasilmio ? arkadaşım millete forum kurallarını öğretene kadar ilk önce sen öğren istersen Neyini öğrencem ? Anlamadım ne demek istediğini? + Nasıl kasilmio? olayı ne alaka ?[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 9xxx (up up up) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 valla ben rahatsız oluyom gözüm bazen görmüyor bulanık görüyom (gözlerimde soruyn yok )[signature][hline]name : Life_Angle lvl : 6x(x=1 :P ) Server : Dies Np : 15.xxx BeDaVa KoSp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 said: DeBuffAndHeal, 10 Aralık 2005 18:35 tarihinde demiş ki: valla ben rahatsız oluyom gözüm bazen görmüyor bulanık görüyom (gözlerimde soruyn yok ) Alan yetkilileri ile konuş... Beni uyarsınlar...[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 9xxx (up up up) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar