Lythari Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 arkadaslar oyunu kurdum update ekranı gelmedi daha önce de gelmisti update yapmıstım ama acilmiyordu yardım edebilirmisiniz?ayrıca c:.../slikboard dan slikboard.exe den acmayaı deniyorum slikboard.exe diye hata veriyor saolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 daha önceden kullandıgın setupumu kullanıyorsun ?[signature][hline]Pluton a.k.a Trible Huor Aldaríon & Alatariel Tasartir Hayatımın En Güzel Günü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyuyanguzel Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 o cok kotu bir sorun abimin kafesindede acılmadı 2 gun ama bizde go-back var sen nası yapıcan bilmiorum kafasına gore biseler yapıor. Cok gıcık bir sorun o sana kolay gelsin TAVSIYE (calısmayabilir): Oyunu sil bil. bastan baslat sora tekrar yukle yukleyince bekle o kendi kendine acılcak update kısmı eger acılmazsa gene aynısını yap belki olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lythari Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Lythari sana tavsiyem elinde olan setupu sil. Sonra tekrar Download Programı ( FlashGet V.b ) ile dl et sanırım sorunun halolacaktır. Dl etmeden önce Ad-Ware İle bi tarama yaptırsan çok iyi olur.[signature][hline]Pluton a.k.a Trible Huor Aldaríon & Alatariel Tasartir Hayatımın En Güzel Günü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar