Gift15h Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Silkonline sitesine girdimmi skill yapılarına bi bakam falan dedim. tmm da Benim bilmediğim bir sürü skiller çıktı meydana. mesela lwl 10 da light larda Heaven's Force die bi skill gelior ama ya ben görmedim yada yoq mu ne artık.. Sonra Master weapon bölümünde spear a baktım ordada lwl 19 da ghost spear attack series die bi bölüm war daha her silah çeşidinde benim görmediğim farklı 4 bölüm war acaba bunu biri bana açıklarmı. Dip Not: Ayıplamayın bilginiz warsa Söyleyin lütfen.. Ayrıca Server full snaırım 1 saattir Giremiyorum :([signature][hline]Silkroad Online. Elveda Knight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyuyanguzel Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 en asagıda en en en asagıda o skill Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DifferentOne Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 skill pointlerini ve masterileri arttırmadan once yapılan rehberlikleri ve öğretileri okumanda fayda var. haybeye lvl kasar ve skilleri boş yere harcarsan ileride cok zorlanabilirsin. baştan karakter yapman gerekebilir. saygılar...[signature][hline]SilkRoad Online Rehberlik... LvL 1-23 Quests LvL 29-39 Quests Blade Master Rehberi SkiLL WithDraw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gift15h Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Oyuna girebilirsem bakıcam bi Sgl uyuyancüzel :)[signature][hline]Silkroad Online. Elveda Knight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar