gellidus Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Evet arkadaslar bu telefon hakkinda bilgi istiyorum. Turkiyede ne e-market lerde nede baska telefon bayilerinde bulabildim. Belki burdan birinin bir bilgisi vardir. Telefonumuz bu vede ozellikleri bu Bu cihazi Turkiyede bulabilirmiymi fiyati nedir. Google da yaptigim arastirmada birisi cikti 2000$ gibi bir rakam kullanmis acikcasi cok gercekci bulmadim fiyati. Diger V3 modellerini kullanan kisilerde telefonlarindan memnunmu onu ogrenmek isterim tesekkurler..[signature][hline]Bir leoparı sakın kuyruğundan tutma Tutarsanda sakın bırakma a.k.a homoid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Yanlis yere acmisim ozur dilerim kaldirimasini talep ediyorum :( Tasimayin obur tarafada actim cunku.. [signature][hline]Bir leoparı sakın kuyruğundan tutma Tutarsanda sakın bırakma a.k.a homoid [Bu mesaj gellidus tarafından 10 Aralık 2005 17:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar