DraculaVigorous Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Amatör olarak yüzüyorum.Ancak yukardaki için bu sene çalışacam.Tavsiyeleriniz nelerdir? Sigara içiyodum 1 senedir ancak bıraktım. Boy:1.78 di en son ölçtüğümde Kilo:Verdim baya 65 oldum. Vücut:Kaslı baya.Jimnastikle uğraştığımdan üçgene yakın vücut. Ciğerler:Sağlam baya.Bir site havuzunu çok rahat dipten gidebiliyorum. Kollar:Baya bi güçlü.Kulaç atarken neredeyse 1 saat yüzmeden yorulmuyorum. Bacaklar ve Ayaklar:Tek zayıf noktam. Önerilerinizi bekliyorum.[hline]Dracula Mager[Humanity] Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] Herşey Moonglow içindi... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik [Bu mesaj DraculaVigorous tarafından 14 August 2003 23:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Bu arada başlığı zç.mışım.Bi yetkili düzeltirse acaip sevinirim :-) 1500 metre yüzmede olacaktı.[hline]Dracula Mager[Humanity] Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] Herşey Moonglow içindi... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 bacaklar?[hline]valandil ownz j0o! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 bo$ver suyu sen ko$ sureyya ayhan gibi ol ne demi$ler hedef buyuk ko$mak gerek![hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Bacak,ayak eşit durumda.Dur onu da düzelteyim.[hline]Dracula Mager[Humanity] Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] Herşey Moonglow içindi... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 benim davul çalarken kullandığım tekniği tavsiye edeyim.. bileklerine ağırlıklar bağla ve öyle koş. bu ağırlığı gittikçe arttır ( abartma o kadar ) eğer imkanın varsa koştuktan hemen sonra ağırlıkları çıkartarak yüz. ne kadar hızlandığını farkedeceksin ama en az 2 haftalık çalışma lazım bunun için.[hline]valandil ownz j0o! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Sağol. Başka öneri?[hline]Dracula Mager[Humanity] Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] Herşey Moonglow içindi... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 lol bilekle alakası varsa eğer yüzmenin , oklavanın ortasına taş bağla , oklavayı döndürerek kaldır. deli güçlenir bileklerin.[hline]Guilty Chef(Gothic 2): There was a misunderstanding between a guest, meat clever and me ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 ayaklarını çırpman için gereken tek ama tek yerin (eğer profesyoneller gibi yüzmek istiyosan tabii) baldırındır. git bi spor salonuna orda bacak indir-kaldır aletleri var baldırlarını güçlendirebilirsin orda. Bence baya da bi yararı olur.[hline]Eeht, 07 May 2003 22:02 tarihinde demiş ki: Ayıdan post gavurdan dost olmaz. Gallant, the Macho 14 June 2003 01:20 tarihinde demiş ki: Kadın dediğin istanbul gibi olmalı, fethi zor fatihi tek DiaBoLiC, 18 July 2003 10:02 tarihinde demiş ki: HUGO PARMAKLARINIZIN UCUNDA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 spor salonu ve bol yüzme dışında yapabileceğin mantıklı birşey yok[hline]:: arcane ::::::::hp:hss::::::::1::::::::2::::::::3:::::::: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 1500 metre! dur bakalım birazdan kuzen gelecek soracam varmı böyle birşey diye.. bin beş yüz metre... dilekolay![hline]Did you feel the wind As it blew all around you Did you feel the love That was in the air We're lost in space And the time is our own Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 said: arcane, 15 August 2003 19:20 tarihinde demiş ki: spor salonu ve bol yüzme dışında yapabileceğin mantıklı birşey yok Ahanda! arcane doğru söylemiş![hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 2500 metre yüz :)[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız. -Estel Anorien- Playlist icin tiklayin Chemical, 25 June 2003 21:33 tarihinde hayatinin en düzgün lafini etmiş ki o da şöyle birşey: Havaya zıplamış araca birkaç saniyelik zıplama hareketi "Uçan araç" sıfatını kazandıramadığı için air Force One adını almaz Aracın "Uçan araç" sıfatını kazanması için uçmak için dizayn edilmiş ve yer üstündeki faaliyeti havadakinden daha fazla olmamalıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 evet kuzen dedi 1500 ssadece erkeklerde varmış wallaha benim kuzen sigara içiyor fln ama bayanlar kelebekte de bileti kesiyor bilemeyecem[hline]Did you feel the wind As it blew all around you Did you feel the love That was in the air We're lost in space And the time is our own Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Önerileriniz için teşekkür ederim. 1500 metre serbestte yüzmeyi düşünüyorum. İlk önce Mersin'de başlayacam.Ondan sonra gerisi gelir... Çok teşekkür ederim hepinize...[hline]Dracula Mager[Humanity] Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] Herşey Moonglow içindi... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar