DeLi_WeLi Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Yaf arkadaşalr ben ve bütün cafedeki arkaşalrım D1 e giremioruz.. D1 girmek için tıkladıgımız zaman ya (10061) hatası verio yada direk dc edio neden olur bu acaba .. Hatta bu sorun bir tek D1 için gecerli deil o1 c1 b1 a1 hiç birine girmio.. .. ya yardım edin kafede müşteri kalmıcak :( :((:(:(:(:(:((:(:(:(:((:[signature][hline]Id------->DeLi_WeLi lwl------->5? server---> DieZ karakter-> Ranger np------> :( clan----> azemS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Air_Wolf Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 gmlerin pisliği idare et.[signature][hline]RotinDa Ben De Te Me :hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AKI Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 biraz once oyuna girdim moradona gittim bakiim bi fiyatlara fln diye, en fazla 50 tane merchant wardı moradon bomboştu heralde bı problem war onu cozuyorlar[signature][hline]DIEZ PositivE The_sTRom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar