_qeqlic Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 arkadaşlar böyle bir mesaj alan var mı başka charımla giriyorum aynı servera normal bağlanıyor asıl girmek istediğim charda ise bu hatayı veriyor daha öncede bir arkadaşımın başına gelmişti ve regeditteki char bilgilerini silmesini söylemiştim oldu fakat bende olmuyor aynı şey nedenini bilipte yardımcı olan olursa şimdiden teşekkür ederim........
eMrE_uLTrAsLAn Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 bunun charınla alakası yok windowsunla alakalı.. Eğer sürekli veriyosa Harddisk'e boot format atmanı tavsiye ederim.[signature][hline]eMrE_uLTrAsLAn...60k..Ares ::ultrAslan:: ...Olympia..LvL 4x
_qeqlic Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 dostum diğer charımla girebiliyorum oynayabiliyorum sadece asıl girmek istediğimle giremiyorum sanırım formata ihtiyacı yoktur 21 pcden hepsi aynısını yaptı:)
_qeqlic Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 evet son günümdü peki sadece bugünmü yoksa ne kadar sürer bilgin varsa sevinirim cevabın için sağol
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 premium un son günü ayni seyi bende Yasadim :P[signature][hline]PaTeTiK CümLeLeRiMi PraTiK YapMan GEReK Bu StaTiK HayaTiEstetik Hale GeTiREBiLMeK iÇiN, PSikoTiK TuTuMu ELasTiK SeKLe KoYMaK Ve GeNeTiK RuH DüZENLeYiCiSiNi DeVReYe SoKMak TEK TaKTiK OLMaLı...
OffLine Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 said: _qeqlic, 08 Aralık 2005 12:51 tarihinde demiş ki: evet son günümdü peki sadece bugünmü yoksa ne kadar sürer bilgin varsa sevinirim cevabın için sağol sadece bugün giremezsin. yarın düzelir.
_qeqlic Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 sağol dostum yardımın için
Air_Wolf Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 KEŞKE BİZDEDE 1 gün girmezse bizim şifre gitti gider :D[signature][hline]server=diez lvl=62 rogue np=120k :hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr:
_qeqlic Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 :( wolf üzüldüm senin adına geçmiş olsun
boHem Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Anti virüs olarak karspersky kullanıyorsan olabilir benden demesi ne alaka demeyin
angelusy Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 ewet vırus programları lug ve % de de kalmasını etkılıyo ouyna gırmeden vırus programını devre dısı bırakırsan daha serı oynayabılıyorsun + premıum son gunu oldugu zaman bıraz zorlarsan yanı 10 20 defa oyuna gırersın ..[signature][hline]xx paper mage np :19xxxx clan :AshQiyA server :cypher
_qeqlic Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 yarın girersin demiştiniz arkadaşlar yine giremedim bide bi sorun daha çıktı aynı acc üzerinde diğer charımla girebiliyorum onda da var doğal olarak premium o nasıl giriyor ki antivirüs desek yine o nasıl giriyor da asıl charımla giremiyorum anlamadım gittti:( bi yardım ederseniz
Bjork Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Genelde Knight Online.exe hatasini Sundries'e ve Inn Hostess'e itemi alirken yada satarken Daha cantaya düşmeden mouse ile yürümeye çalışınca + Malı satıp parasi gelmeden die mali satmaya çalıştıgınızda verio. Bende böle :D[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 9xxx (up up up) :D [Bu mesaj Bjork tarafından 09 Aralık 2005 14:51 tarihinde değiştirilmiştir]
odi Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 qeqligin basına gelen aynı sonuc benımde basıma geldı ve premıumun son gunu bnm kı acılır mı acaba yada ne yapsak knıghtı mı hacklesek :D Yardım edin pls :( :SuPeR_GaZi: 61 Cypher Carus Assasin[signature][hline]Nick : 0di Class : Warrior Lvl : XX Server :Cypher Clan : Heaven Irc : Karus
Air_Wolf Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 açılır.....[signature][hline]RotinDa Ben De Te Me :hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr:
Öne çıkan mesajlar