TripTonik Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Ya beyler lvl 14 um Xian serverindayim Bastigim Skilleri nasil geri alabilirim yani soyle soleyim Lightning Kastim simdi fire olmak istiyom olabilirmiyim? nasil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Reskill diye aratsaydin gelirdi.. Lvl 20 olunca herbalistten quest aliyorsun ve cursed hearth topluyorsun.Daha sonra skillerini yeniden verebiliyorsun.[signature][hline]Gwindon, 22 Kasım 2005 18:44 tarihinde demiş ki: kafayı yicem valla ibne olacam sonunda bidaha kızlara bakan top olsun!!! ---------------------------------------- BiohazarD, 27 Kasım 2005 14:55 tarihinde demiş ki: Küçükken Domuza Domzi derdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TripTonik Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 bahhhhhhhhhhhhhhhhh lvl 20 olsam reskill e gerek kalmicak muahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ThePunish3R Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 ya ben bişi soracam bu resik olayunda mesela ben skili geri alacam ama alacağım skili 7 kere upgrade etmişim ben şimdi onu sıfıra indirmek için 7 kere görevmi yapacam ?? yoksa bitanesiyle direk 0 a iniyomu ??[signature][hline] Nick=ThePunish3R Job=Thief :D lvl=22 server=troy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=162733[signature][hline]Gwindon, 22 Kasım 2005 18:44 tarihinde demiş ki: kafayı yicem valla ibne olacam sonunda bidaha kızlara bakan top olsun!!! ---------------------------------------- BiohazarD, 27 Kasım 2005 14:55 tarihinde demiş ki: Küçükken Domuza Domzi derdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueMartini Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 yav arkadaslar ben oyunu ındırdım uye de oldum ama gırerken serverlerın secıldıgı yerde dc oluyorum oyuna gıremıyorum neden bı bılgısı olan vare mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ultrAslan_ Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 oyunda server lar acayip kalabalık oluo 2 tane server cık war.bende de oluo aynısı.çık yarım saat sora bi daha dene :D[signature][hline]Yerin kulağı vardır derler,benim de kulağım var.Peki ben yer miyim?Yemeeeem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar