Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

insanların işi oluncaya kadar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
şu anda gerçekten çok sinirliyim çünkü kankam dediğim bravee den büyük kazık yedim.ben bravee yi çok zamandır tanırım ve abim derim ona oda bana kardeşim der neyse clanını grade 4 yapmış yardım istedi gittim clana ertesi gün grade 3 ve pelerin.sonra asist oldum clanı grade 1 yaptm yaranaadım clandan binimum anama , bacıma küfür sonra madem çok biliyonuz siz yapın dedim çıktım asistlikten clan bayağı bozuldu grade 3 e kadar düştü sonra vince carter a yardım etim grade 2 yaptık sabitledik clanı. bu aarda ben clana gelirken bravee ye kanka dedim item lazım dedim oda ooo ne demek en geç 1 haftaya hazır dedi bende peki sen bilirsin dedim ne zaman sorsam yarın kesin iyi bekliyoz bu arada full takı yaptım bravee efendi daggerini ben yapacam dedi şimdide clandan çıktım (aşırı küfür ve hakaret yüzünden) arkadamdan light güvenilir adam değil biyotmuş pelerini alan biziz gene güvenilir olmayan biziz herkes kimin ne mal olduğunu öğrensin...[signature][hline]Nick:_LiGhT_DrAgOn_
Server:Ares
Level:61(Shadow Vain)%80 RuN
Np:72k da kaldık level kasıyom
Clan: ::KomCom:: (cafem)
Mesaj tarihi:
olm light gir bi clana adam gibi. çıkma. milletle de muatap olma. iki tane +6 miragın olsun başın rahat olsun.[signature][hline]ares
lvl 61 e.lord
runingamoks
sattım gitti

silkroad online
erguvan
lvl 30+

Mesaj tarihi:
Kel başa şimşir tarak
Bir elim de shard+4 var bir elimde yeşil tarak

Yahya Kemal Beyatlı[signature][hline]Class: Rogue/Archer
LVL: 68
NP: 170xxx
Clan: Clanless
Server: Ares
Durum: Az kaldı...
Mesaj tarihi:
hiç bir derdi yoktu
elindeki DAGIRINdan başka
yazık oldu süleyman efendiye

orhan veli

esland 1987[signature][hline]ares
lvl 61 e.lord
runingamoks
sattım gitti

silkroad online
erguvan
lvl 30+

Mesaj tarihi:
87 de esland çok iyiydi hocam demi. İyi üzüm verdiydi bağlar. 88 den sonra bozdu oralar hep çoraklaştı. Devlet el atmıyor ki işte...[signature][hline]Class: Rogue/Archer
LVL: 68
NP: 170xxx
Clan: Clanless
Server: Ares
Durum: Az kaldı...
Mesaj tarihi:
o harpylerin orası hep dutluktu. sonradan kuresel ısınma bi de shell düşürmek için kestiler kuruttular hepsini. zamanında trollerin bataklığı dedeme teklif etmişler de reddetmiş.[signature][hline]ares
lvl 61 e.lord
runingamoks
sattım gitti

silkroad online
erguvan
lvl 30+

Mesaj tarihi:
asddas beni bilenler biliyo kardeşler cz den 1 ay uzaklaştık herkes noob muamelesi çekiyo level kasıyorum yarıon inş. 62 yim ondan sonra dönecem :D eslant bir orc şehri değildir , eslant bir inasn şehride değildir eslant bir şehir değildir
Süleyman Demirel :P[signature][hline]Nick:_LiGhT_DrAgOn_
Server:Ares
Level:61(Shadow Vain)%80 RuN
Np:72k da kaldık level kasıyom
Clan: ::KomCom:: (cafem)
Mesaj tarihi:
light senin eline bi dagger wercem bi daha bırakamıycan :)) anLadın sen anLadın xD (bu arada ben onur ;buyse,crazyfortal,cursed_kronos_,şimdide pisikopat_5 :P)

[Bu mesaj fortalpk tarafından 10 Aralık 2005 14:44 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...