iamLight Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 şu anda gerçekten çok sinirliyim çünkü kankam dediğim bravee den büyük kazık yedim.ben bravee yi çok zamandır tanırım ve abim derim ona oda bana kardeşim der neyse clanını grade 4 yapmış yardım istedi gittim clana ertesi gün grade 3 ve pelerin.sonra asist oldum clanı grade 1 yaptm yaranaadım clandan binimum anama , bacıma küfür sonra madem çok biliyonuz siz yapın dedim çıktım asistlikten clan bayağı bozuldu grade 3 e kadar düştü sonra vince carter a yardım etim grade 2 yaptık sabitledik clanı. bu aarda ben clana gelirken bravee ye kanka dedim item lazım dedim oda ooo ne demek en geç 1 haftaya hazır dedi bende peki sen bilirsin dedim ne zaman sorsam yarın kesin iyi bekliyoz bu arada full takı yaptım bravee efendi daggerini ben yapacam dedi şimdide clandan çıktım (aşırı küfür ve hakaret yüzünden) arkadamdan light güvenilir adam değil biyotmuş pelerini alan biziz gene güvenilir olmayan biziz herkes kimin ne mal olduğunu öğrensin...[signature][hline]Nick:_LiGhT_DrAgOn_ Server:Ares Level:61(Shadow Vain)%80 RuN Np:72k da kaldık level kasıyom Clan: ::KomCom:: (cafem) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 olm light gir bi clana adam gibi. çıkma. milletle de muatap olma. iki tane +6 miragın olsun başın rahat olsun.[signature][hline]ares lvl 61 e.lord runingamoks sattım gitti silkroad online erguvan lvl 30+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Kel başa şimşir tarak Bir elim de shard+4 var bir elimde yeşil tarak Yahya Kemal Beyatlı[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 68 NP: 170xxx Clan: Clanless Server: Ares Durum: Az kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 hiç bir derdi yoktu elindeki DAGIRINdan başka yazık oldu süleyman efendiye orhan veli esland 1987[signature][hline]ares lvl 61 e.lord runingamoks sattım gitti silkroad online erguvan lvl 30+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 87 de esland çok iyiydi hocam demi. İyi üzüm verdiydi bağlar. 88 den sonra bozdu oralar hep çoraklaştı. Devlet el atmıyor ki işte...[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 68 NP: 170xxx Clan: Clanless Server: Ares Durum: Az kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 o harpylerin orası hep dutluktu. sonradan kuresel ısınma bi de shell düşürmek için kestiler kuruttular hepsini. zamanında trollerin bataklığı dedeme teklif etmişler de reddetmiş.[signature][hline]ares lvl 61 e.lord runingamoks sattım gitti silkroad online erguvan lvl 30+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iamLight Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 asddas beni bilenler biliyo kardeşler cz den 1 ay uzaklaştık herkes noob muamelesi çekiyo level kasıyorum yarıon inş. 62 yim ondan sonra dönecem :D eslant bir orc şehri değildir , eslant bir inasn şehride değildir eslant bir şehir değildir Süleyman Demirel :P[signature][hline]Nick:_LiGhT_DrAgOn_ Server:Ares Level:61(Shadow Vain)%80 RuN Np:72k da kaldık level kasıyom Clan: ::KomCom:: (cafem) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortalpk Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 light senin eline bi dagger wercem bi daha bırakamıycan :)) anLadın sen anLadın xD (bu arada ben onur ;buyse,crazyfortal,cursed_kronos_,şimdide pisikopat_5 :P) [Bu mesaj fortalpk tarafından 10 Aralık 2005 14:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar