lolo Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 lol harbi ya.[signature][hline]Server / Diez MEDMAN 6X Shadow Vain Karus Clan : WinnerS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RapsoDY Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Hoş uyum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kimkine Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 bide tam oldugumuzda gorsenız bısı:)) koparsınız daha clandan 4 kısı eksık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kimkine Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 arkadaşlar bizler birbirmizi bu oyunda tanıdık tanıştığımızdan beri nice clanlar değiştik serverlar değiştik herkesbirbirini tamamlar birer parça oldu biz birbirimizsiz bu oyundan zevk alamıyoruz.muhabbet arkadaşlık üstü bizim yaptığımız leveli önemsemedik hiç partye aldığımız insanları kicklememeye partyden atmamaya hep özen gösterdik kazandığımız aldığımız malzemeleri kişilerin eksiklerine göre paylaştık ve halada kurduğumuz bu güzel dostluk arkadaşlık hala yaşıyor yaşayacakda.dostluğa önem veren arkadaşlara kapımız herzaman açık gelmek isteyen herkese açık bir kapımız ve davetimiz var level hiçmi hiç önemli değil.oyuna başlarken ortak clan nickleri seçtik ve bu şekilde bize katılmak isteyen arkadaşlar buyursunlar şimdiden hoşgeldiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
korix Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 :tup:[signature][hline]herkez beşiktaşlı olmasın bırakın o ayrıcalık bizde kalsın :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 çok deli koptummm[signature][hline]name : Life_Angle lvl : 6x(x=1 :P ) Server : Dies Np : 15.xxx BeDaVa KoSp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SupremacyBourne Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Yaw iyi güzel party ama Tepsisi yok bunların :D Towna neyle gidecek bunnar bide Garson lazım :D LA gedin olum manyahmısınıss :D:D:D[signature][hline]SupremacyBourne Ares Asasian CASTLE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
korix Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 la adamların caycısı var okumadınmı elde tasıyordur :lol:[signature][hline]herkez beşiktaşlı olmasın bırakın o ayrıcalık bizde kalsın :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_KoRn3R0th_ Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 puahgahahahha:-) Bunlar zananedersem kardeştir babalarının çaycısı vardır sabah akşam çay göre göre kafayı yemişlerdir...[signature][hline]Photo Uploded... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Air_Wolf Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 geyik rulaz xD[signature][hline]:hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ultrAslan_ Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 said: _KoRn3R0th_, 10 Aralık 2005 14:08 tarihinde demiş ki: puahgahahahha:-) Bunlar zananedersem kardeştir babalarının çaycısı vardır sabah akşam çay göre göre kafayı yemişlerdir... kardeş deil bunnar aynı cafe falam da deilmiş.Bunnar oyunda tanışmışlar. Sadece geyik amaçlı bişe diyebiliriz ama çok hoş olmuş:D[signature][hline]Yerin kulağı vardır derler,benim de kulağım var.Peki ben yer miyim?Yemeeeem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ultrAslan_ Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 bu da eskilerden :D(2 haftalık) :D konuyla da alakalı :D[signature][hline]Yerin kulağı vardır derler,benim de kulağım var.Peki ben yer miyim?Yemeeeem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
korix Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 valla kardes caycılar derım :lol:[signature][hline]herkez beşiktaşlı olmasın bırakın o ayrıcalık bizde kalsın :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ultrAslan_ Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 bence de onnar daha güsel ama bunnarı da görmenizi istedim :D yorum sizin zevk sizin :D[signature][hline]Yerin kulağı vardır derler,benim de kulağım var.Peki ben yer miyim?Yemeeeem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
korix Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 :lol:[signature][hline]herkez beşiktaşlı olmasın bırakın o ayrıcalık bizde kalsın :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RAINHARD Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 ehuahahu 1 sene oluo dıle kolay bu 27378 clanımız beraberız hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar