Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

nick-clan uyumu :D

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yaratıcılıkta son nokta :lol:[signature][hline]Allah belalarını versin tüm gm ve itemların silinmesine neden olan kişilerin. Verdiğim paralar haram zıkkım çocuklarına zehir olsun! Dupelerle birlikte bizimkileride sildikleri için onları allaha havale ediyorum!! :hrr::hrr::hrr:
Mesaj tarihi:
geçen günde bunun reiss lisini görmüştüm

isterseniz ss yolliyim onunda?

o da hoştu :D[signature][hline]Yerin kulağı vardır derler,benim de kulağım var.Peki ben yer miyim?Yemeeeem!

(buda demek oluyor ki; g.t e giren şemsiye açılmaz :D)
Mesaj tarihi:
eft bura olympia unutmamak lasım...Gm arada esio 5-10 kişi banlıo sora herkes yine açıo kospu.alıştık artık :D[signature][hline]Yerin kulağı vardır derler,benim de kulağım var.Peki ben yer miyim?Yemeeeem!

Mesaj tarihi:
adamlar ban yiyo yeni acc veya char. geri gelio.
benim bi arkdş en az 10. charını açtı ve şu an lvl 51 :D(olympiada)

geceleri kasıo gündüzleri ban yiyo :D[signature][hline]Yerin kulağı vardır derler,benim de kulağım var.Peki ben yer miyim?Yemeeeem!

Mesaj tarihi:
said:
_ultrAslan_, 08 Aralık 2005 23:42 tarihinde demiş ki:
işte budur

eheuhehe
güsel ama sen tek kişisin :D

onlar clanca :D[signature][hline]Yerin kulağı vardır derler,benim de kulağım var.Peki ben yer miyim?Yemeeeem!

Mesaj tarihi:
uydurmadık bırlıkte karar aldık ve bırlıkte oldugumuzu herkez anlasın dedık artı ultra aslan senden önce polofonıkte zıyaret ettı ben o gonderır demıstım sen gondermısın buraya yahu bırakın unlu olmayak:P
Mesaj tarihi:
ee adamlarda banlarken halen atacktalar nasıl iş kapanıyor felan ayagı olmusta:) not:görünen köy klavuz istemez[signature][hline]herkez beşiktaşlı olmasın bırakın o ayrıcalık bizde kalsın :lol:
Mesaj tarihi:
arkadaslar tek kelımeyle harıka olmus valla ne dıyım helal olsun birlik olmakta güzel sizi ayakta alkışlıyorum :lol: cok hoş yaa[signature][hline]herkez beşiktaşlı olmasın bırakın o ayrıcalık bizde kalsın :lol:
Mesaj tarihi:
ulrtaaslan cimbomlu arkadaşım foto için tşk ederim sana zahmet bide bu fotoyu bastırıp apselermisin çerçeveletip işyerime asayım hatıran olsun bu komik oyunda da resimde görüldüğü gibi güzel dostluklar kuruluabildiğini azda olsa size göstermiş olduk saygılarımla......
Mesaj tarihi:
Bu nasıl 1 imzadır Ultraslan XD

Yerin kulağı vardır derler,benim de kulağım var.Peki ben yer miyim?Yemeeeem!

asfsadsafgsa xD
[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga
LvL : 62
Job : Blade Master
Server : Ares
Clan : PaTRiot
Nps : 9xxx (up up up) :D
Mesaj tarihi:
harbıden super olmus baba bı kahvehanenız eksık[signature][hline]nick: 4allienx(62 bp) allienarmy(61 sin) flat(62 war)
server:beramus
clan:the_allien
slm ağa bi sey sorcam sw pls clan pls ban pls (gm ananı s.k.m o.ç benı banlasana pls)buff pls ac pls tak pls fak pls
  • Yeni Oluştur...