_ultrAslan_ Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 işte budur eheuhehe[signature][hline]Yerin kulağı vardır derler,benim de kulağım var.Peki ben yer miyim?Yemeeeem! (buda demek oluyor ki; g.t e giren şemsiye açılmaz :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Yaratıcılıkta son nokta :lol:[signature][hline]Allah belalarını versin tüm gm ve itemların silinmesine neden olan kişilerin. Verdiğim paralar haram zıkkım çocuklarına zehir olsun! Dupelerle birlikte bizimkileride sildikleri için onları allaha havale ediyorum!! :hrr::hrr::hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ultrAslan_ Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 geçen günde bunun reiss lisini görmüştüm isterseniz ss yolliyim onunda? o da hoştu :D[signature][hline]Yerin kulağı vardır derler,benim de kulağım var.Peki ben yer miyim?Yemeeeem! (buda demek oluyor ki; g.t e giren şemsiye açılmaz :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Bu Arada Çok Tatli 1 Kosp Party'si var arkada ... Nick - Clan da ayri bi dunya :)) .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ultrAslan_ Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 eft bura olympia unutmamak lasım...Gm arada esio 5-10 kişi banlıo sora herkes yine açıo kospu.alıştık artık :D[signature][hline]Yerin kulağı vardır derler,benim de kulağım var.Peki ben yer miyim?Yemeeeem! (buda demek oluyor ki; g.t e giren şemsiye açılmaz :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alengirli Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 ve notıce de kosp tan adamlar ban yıyıo[signature][hline]@@lost of love@@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ultrAslan_ Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 adamlar ban yiyo yeni acc veya char. geri gelio. benim bi arkdş en az 10. charını açtı ve şu an lvl 51 :D(olympiada) geceleri kasıo gündüzleri ban yiyo :D[signature][hline]Yerin kulağı vardır derler,benim de kulağım var.Peki ben yer miyim?Yemeeeem! (buda demek oluyor ki; g.t e giren şemsiye açılmaz :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 bundan iyisi $amda kayisi: hey gidi gunler hey..[signature][hline]yeşil vadiii... iyidir..... lütfü de iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ultrAslan_ Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 said: _ultrAslan_, 08 Aralık 2005 23:42 tarihinde demiş ki: işte budur eheuhehe güsel ama sen tek kişisin :D onlar clanca :D[signature][hline]Yerin kulağı vardır derler,benim de kulağım var.Peki ben yer miyim?Yemeeeem! (buda demek oluyor ki; g.t e giren şemsiye açılmaz :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominik Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 hehe guzelmis harbi.ben diezde gazi_tr yi cok seviyodum Şehitler_ölmez clanindaydi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 haaha adamlar harbi iyi uydurmuş[signature][hline]I gladly obey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kimkine Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 uydurmadık bırlıkte karar aldık ve bırlıkte oldugumuzu herkez anlasın dedık artı ultra aslan senden önce polofonıkte zıyaret ettı ben o gonderır demıstım sen gondermısın buraya yahu bırakın unlu olmayak:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kimkine Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 hem orda daha adamımız eksık süzgec yok caycımız artı caytabaa yok herkez bırlestımı 1 bardak cay edıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kimkine Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 alala ben senı prtdeyken cekcenı umardım demek partı dısındayken cektın prtye gırmeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
korix Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 ee adamlarda banlarken halen atacktalar nasıl iş kapanıyor felan ayagı olmusta:) not:görünen köy klavuz istemez[signature][hline]herkez beşiktaşlı olmasın bırakın o ayrıcalık bizde kalsın :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
korix Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 arkadaslar tek kelımeyle harıka olmus valla ne dıyım helal olsun birlik olmakta güzel sizi ayakta alkışlıyorum :lol: cok hoş yaa[signature][hline]herkez beşiktaşlı olmasın bırakın o ayrıcalık bizde kalsın :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykula Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 ulrtaaslan cimbomlu arkadaşım foto için tşk ederim sana zahmet bide bu fotoyu bastırıp apselermisin çerçeveletip işyerime asayım hatıran olsun bu komik oyunda da resimde görüldüğü gibi güzel dostluklar kuruluabildiğini azda olsa size göstermiş olduk saygılarımla...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
korix Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 :lol:[signature][hline]herkez beşiktaşlı olmasın bırakın o ayrıcalık bizde kalsın :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 asdfsfasgcysgvsaf xD[signature][hline]KO oynarken tribe girenler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Bu nasıl 1 imzadır Ultraslan XD Yerin kulağı vardır derler,benim de kulağım var.Peki ben yer miyim?Yemeeeem! asfsadsafgsa xD[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 9xxx (up up up) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 :D :D :D :D Hiç güleceğim yoktu ya süper ya ahhahahahahaaha.Zamanın gençliği bir garip valla :D[signature][hline]Jabba ICQ:mu kalmı$ Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kimkine Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 gençlik değil sadece bizimki dostluk yahu :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RAINHARD Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 ben yokken nıe çekıonuz kardeşim ss mss alla alal ayıp ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sophokles Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 harbıden super olmus baba bı kahvehanenız eksık[signature][hline]nick: 4allienx(62 bp) allienarmy(61 sin) flat(62 war) server:beramus clan:the_allien slm ağa bi sey sorcam sw pls clan pls ban pls (gm ananı s.k.m o.ç benı banlasana pls)buff pls ac pls tak pls fak pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ultrAslan_ Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 :D[signature][hline]Yerin kulağı vardır derler,benim de kulağım var.Peki ben yer miyim?Yemeeeem! (buda demek oluyor ki; g.t e giren şemsiye açılmaz :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar