RabbiT Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Arkadaşlar işte beni hüngürhüngür ağlatan film bu! Okadar ağlamıştım ki gözlerimin altı mosmor olmuştu.Onların yaşadıklarını öyle güzel birşekilde hissettim ki anlatamam.Ve sanki film insana doğallığı da benimsettiriyor.Benim çok hoşuma gitti zaten Ashton Kutcher'i severim Amanda Peet'te çok güzel oynamış ve ortaya gerçek aşkın kimliğini çıkaran bir film çıkmış.Mutlaka izlenmeli;sevgilinizden uzaklardaysanız şimdi... dikkat!!! Birde not geçmek istedim film'in sountrackları mükemmel özellikle şu parçayı indirin Aqualung - Brighter than sunshine[signature][hline]Rage Against The Machine ve Ben.Lights Out Guerilla Radio Turn That Shit Up!!!MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Platon Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 güzel film, ağlanacak bir şeyi yok.aşkta kader teması işlenmiş fakat inandırıcı değil :)[signature][hline]Aptallık En Buyuk Günahtır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 evet harika bir filmdi çok duygusaldı bence de ve gitar çaldığı sahne beni bitirdi yaz.[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği a.k.a. Joe Komik Fotolarla Dolu Adamın Birinin Sitesi [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Güzel filmdi de ağlanıcak pek bi tarafını göremedim ben, senin duygusal bi dönemine denk gelmiş sanırsam =)[signature][hline]ABH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Sanırım ya benim çok duygusal bir anıma geldi,çünkü herkeze sordum bi ben ağlamışım bu filmde,ağlayan yok mu ya başka. :([signature][hline]Rage Against The Machine ve Ben. Lights Out Guerilla Radio Turn That Shit Up!!! MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Romantik - komedi türünde bir film, ama komedi kısmı çok ağır basmış romantik yönüne nazaran. Ben güldüm çıktım sadece, gitar çalınan bölümde ise aaaaa oldum okadar =)[signature][hline]ABH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Evet gitar çaldığında ben çok kötü oldum sonrasında; [spo1=Spo.]nişanlandığını öğrenince tamam öyleyse diyip boynu bükük bir şekilde gitmesi yokmu off offf içilir buna! =p[/spo][signature][hline]I Can Do! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Ashton Kutcher filminemi ağladın?!Bu Adam Sandler filmine ağlamak gibi olmuş ya :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Ağladım walla :([signature][hline]I Can Do! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jksqe Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 idare eder bir filmdi bence,çok abartmaya gerek yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar