Armand Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Xigenondaki 61 charımı sattıktan sonra olympiaya başladım ama herkes kosp,koxp görünce pek oynama isteği gelmedi her zaman istediğim ARES de karakter açtım, inn hostess e koşarken sprint skill i ni aldım basıyorum çalışmıyordu, sonra sağ üstte speed scroll basılı olduğunu farkettim çok ilginç geldi :D işte SS [img=http://img210.imageshack.us/img210/1046/untitled0up.th.jpg] [Bu mesaj Armand tarafından 10 Aralık 2005 13:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ultrAslan_ Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 bi kaç kere daha çık gir buff defense falamda gelir belkim :D[signature][hline]Yerin kulağı vardır derler,benim de kulağım var.Peki ben yer miyim?Yemeeeem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3___ Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 inş hepsinde böyle oluyordur bide 500 buff ile 100 ac versinler ilk b aşladığında :) kolaylık olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Bu bir bug olabilir. Ya da GM'ler dalga geçiyor olabilir bilemicem. Bugün bende charımı açtığımda durduk yere 1500 bufflı açıldı 30 dk. Ben hiç bir buff scrolünü tek basmam. Ac atack falan da açık olur. Şaştım doğrusu.[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 68 NP: 170xxx Clan: Clanless Server: Ares Durum: Az kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 eh bilinc yaklaşık 2 m lik bi ekonomin oldu ama Aynı anda bastığın için, eşler bozuldu. Şimdi napıcan :D:D:D[signature][hline]İthal Antep Fıstığı Bulunur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOLDIER Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Bizede hediye olarak charımızı verseler ne guzel olur valla :)[signature][hline]Nick:Qeftes_The_Killer Server:Ares Nation:El Morad Job:Kasar Hood Level:6X Clan:CHOSENs NP:1xxx Not:Invalid Password Magduru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar