Lythari Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 ya ben bayadır oynamadigim icin geri kaldim.yada pc de sorun var.dosyayı siteden indirdim paketten cikarticam ama olmuyor hata veriyor.? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ultrAslan_ Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 bayaır oynamıomuşun zaten... bırak gitsin bu oyunu :D yüklemenede gerek yok derim git silkroad oyna :D[signature][hline]Yerin kulağı vardır derler,benim de kulağım var.Peki ben yer miyim?Yemeeeem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lythari Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 tmm bırakalim.bu sefer slikboard ı nasil halledicez sorunu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ultrAslan_ Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 o zmn onu da bırak(başlamadan) :D walla ben bu konuda uzman deilim.bi kere indirdim ikisinide başka sorun çıkmadı :D[signature][hline]Yerin kulağı vardır derler,benim de kulağım var.Peki ben yer miyim?Yemeeeem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lythari Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 a.q pc delirtiyo beni illa yenisini aldirticak bana hep aynı seyi yapıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ultrAslan_ Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 yenisine gerek yok bence ii bi format at bi kaç parça deiştir züpper olur :D[signature][hline]Yerin kulağı vardır derler,benim de kulağım var.Peki ben yer miyim?Yemeeeem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ocean Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 diyorum kendisine gecen gün girdim ilk başladigimda etrafta türk göremezdim maşallah şimdi adim atamiyom türkten baya sarmişiz :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueSpear Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 arkadaslar arama yapıp kasıcaama buraya ekliyim dedim KO yu tekrar kurdum patch 1304 u yuklemeye baslıo sonuna gelip decompressing files mı ne onu diecene orda durup kalıo tekrar acıorum tekrar aynı bu nedir bilen varmı? illa gidip patchleri manuelmi yuklicem??[signature][hline]vampire oyunu: vampirler artık çözüm yolu bulamaz ve içlerinden biri derki: -sabah ola hayır ola taze pc bir mage'dir ve dar bir bacadan gececektir: dm: baca cok dar, sigmiyorsun buyucu: invisible olup tekrar deniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar