Lythari Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 ya ben bayadır oynamadigim icin geri kaldim.yada pc de sorun var.dosyayı siteden indirdim paketten cikarticam ama olmuyor hata veriyor.?
_ultrAslan_ Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 bayaır oynamıomuşun zaten... bırak gitsin bu oyunu :D yüklemenede gerek yok derim git silkroad oyna :D[signature][hline]Yerin kulağı vardır derler,benim de kulağım var.Peki ben yer miyim?Yemeeeem!
Lythari Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 tmm bırakalim.bu sefer slikboard ı nasil halledicez sorunu :D
_ultrAslan_ Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 o zmn onu da bırak(başlamadan) :D walla ben bu konuda uzman deilim.bi kere indirdim ikisinide başka sorun çıkmadı :D[signature][hline]Yerin kulağı vardır derler,benim de kulağım var.Peki ben yer miyim?Yemeeeem!
Lythari Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 a.q pc delirtiyo beni illa yenisini aldirticak bana hep aynı seyi yapıyor :D
_ultrAslan_ Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 yenisine gerek yok bence ii bi format at bi kaç parça deiştir züpper olur :D[signature][hline]Yerin kulağı vardır derler,benim de kulağım var.Peki ben yer miyim?Yemeeeem!
ocean Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 diyorum kendisine gecen gün girdim ilk başladigimda etrafta türk göremezdim maşallah şimdi adim atamiyom türkten baya sarmişiz :)[signature][hline]
RogueSpear Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 arkadaslar arama yapıp kasıcaama buraya ekliyim dedim KO yu tekrar kurdum patch 1304 u yuklemeye baslıo sonuna gelip decompressing files mı ne onu diecene orda durup kalıo tekrar acıorum tekrar aynı bu nedir bilen varmı? illa gidip patchleri manuelmi yuklicem??[signature][hline]vampire oyunu: vampirler artık çözüm yolu bulamaz ve içlerinden biri derki: -sabah ola hayır ola taze pc bir mage'dir ve dar bir bacadan gececektir: dm: baca cok dar, sigmiyorsun buyucu: invisible olup tekrar deniyorum
Öne çıkan mesajlar