dlhangman Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 normalde xp yi takinca ve restart atinca direk önyükleme geçeklesirdi ama bu sefer olmadi malesef. Cd yi takigimda autorundan kurmayi denedim ama kullandigim sürümün daha yeni olmasi nedeniyle yüklenemeyecegini söyledi. Bilgisayara dos komutunda açip ordan format atmayi dendim format c: yazdm e ye bastm tekrar sordu devam etmek istiyomusun diye yine e ye bastm fakat birim kullanlmakta olduundan .....bla bla.. üff kaldm böle ya bi bilgisi olan varsa yardim etsin ya mesajlarinizi bekliyorum su an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Duymadım daha önce bu tip bir sorun. Başka bir xp cd sinden denedin mi ? cd den boot edince problem çıkartmaması gerek.[signature][hline]Fake_Malkavian 3, 12 Ağustos 2005 19:59 tarihinde demiş ki: ELVEDA ÇÜNKÜ TAVNOÇ GELDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dlhangman Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 boot u da hallettim yinede olmuyo. Cdde de sorun olmaması gerekiyo daha öncede bu cd den atmştm ve taktığımda autorun da açılıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huntercik Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 İlk defa senden duyuyorum böyle bir problem. Dos'a geçip format atabilmen için c:'nin fat32 olmasi gerek. Xp cd'si varsa bunada gerek yok normal bir şekilde windows'u kurmaya başla zaten karşına bir menü çıkacak "Bölümü ntfs dosya sistemi ile biçimlendir (hızlı)" "Bölümü fat32 dosya sistemi ile biçimlendir (hızlı)" "Bölümü ntfs dosya sistemi ile biçimlendir" "Bölümü fat32 dosya sistemi ile biçimlendir" Birde ""Bölümü oldugu gibi bırak değişiklik yok" şeklinde. Burdan c'yi istediğin dosya sistemiyle biçimlendirebilmen lazım.[signature][hline]swift,silent,deadly mercenary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 dosya sistemi ntfs ise dos komutlarını kullanamazsın. onun için fat olması lazım.[signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S_burti Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 CD orjinalse bootabledir CD den boot et sorun kalmaz. Bootable değilse Dos ile başlatırsan da fdisk ile partitionı sil tekrar oluştur. Formatla fat32 olarak formatlayacak. Daha sonra smartdrv i çalıştırman gerekiyor. (Win 98 cdsinde win98 klasörünün altında bulabilirsin. Daha sonra xp cdni takıp i386nın altından winnt ile setup i başlat. Gerisini halledersin zaten. Bu arada kurulum sırasında c fat 32 ntfs (nt file system) olarak tekrar biçimlendirilsinmi diye sorduğunda eveti seç ki sonradn ceviremezsin. Sevgiler...[signature][hline]Burakstlin Majere : "Hope is denial of reality" Burakstlin of FrF (SWG) (Kısaca balık da derler ) , Elenasse of Alaturqua (EQ2) , Burakstlin of Alaturqua (WoW) , Burakstlin of Alaturqua TR (GW), Burakstlin of ? (EQ1). Burakstlin of Ebonlore (D&L) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 harddiskin ntfs olsun fat yavaş oluyor xpde boot ettir xp cdsinden. normal windows kuracakmışsın gibi. adımlara dikkat et. bir adımda hangi sürücüye kuracağını soracak. format atacağın sürücüyü seç. arkasından ne yapayım diye soruyor. format atmasını seç. hızlıyı seçme ama normal olsun. ondan sonrasını o kendi hallediyo zaten.[signature][hline]> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar