blood_river Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 chpear serwerın da birden itemler cogaldı +7 +8shardlar cok ucuz satılıyoooo biri bişeyler anlatsın alacam ama korkuyom elimde patlar diyee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Dupe değil ama illegal item olma ihtimali yüksek.Cypher böyle bir server.Bazen kendinden bile şüphelenebilirsin.Ben illegal miyim diye :D[signature][hline]Vazgeçtim Knight-Empire'den Charımı birine verip kurtulacağım bu illetten. SRO'ya bir başlangıç yapayım bari :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 sapına kadar dupe.[signature][hline]ares lvl 61 e.lord runingamoks sattım gitti silkroad online erguvan lvl 30+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blood_river Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 said: blood_river, 10 Aralık 2005 12:13 tarihinde demiş ki: chpear serwerın da birden itemler cogaldı +7 +8shardlar cok ucuz satılıyoooo biri bişeyler anlatsın alacam ama korkuyom elimde patlar diyee peki alırsam silinirmi ?bilenlerden yardım istiyom plz :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jean_Ali Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 silinir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bur0 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 dupe wipe geliyormus gene ben anlamadim bu k.e yi bi daha yapmıcaz demediler mi ya[signature][hline]nick:Mysterious_Eko clan:- server:ares lvl:50 np:0 geliyorum ulaaa:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VisuaL_ReaL Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Dün bi konu açmıştım. Cyper da moradorn da gezerken biri trade attı bi sürü uniq item verdi gitti.. şimdi bunlar legal mi? lol ki ne lol :)[signature][hline]Knightten Önce : 1- çok kroydum hiç bişeyden anlamazdım 2-Karıyla kızla işim olmazdı çünkü çok tipsizdim 3- Saçlarımı ortadan ikiye ayırır hiç fırçalamazdım 4-Alem nedir bilmezdim akşam 18.00 oldumu evdeydim 5-Hiç kız arkadaşım olmadı.. 6-Arkadaşlarım hep benimle 'dört göz' diye dalga geçerdi 7- Cebimde en fazla 5 milyon olurdu Knightten Sonra : 1- Hiç bişey değişmedi :D ShadowHunter Olimpia n00bz lvl5x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar