Pluton Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 bi telefon almayı düşünüyorum elimdeki oldukça eskidi ( 2100 :D ) şöyle 150 milyonu geçmicek işimi görücek batarya ömrü uzun bi telefon ( batarya ömrü derken şarj gününden kastım )[signature][hline]Pluton a.k.a Trible Huor Aldaríon & Alatariel Tasartir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 2100 'lar 150 m civarında değil mi?[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği a.k.a. Joe Angutun Tekinin Sayfası Çok Komik Fotolara Bak[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 yok çok daha düşmüşmüştür zaten ilk aldıgım zaman ( 1. el ) 200m vermiştim şimdi 30 m ya alır ya almazlar[signature][hline]Pluton a.k.a Trible Huor Aldaríon & Alatariel Tasartir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 150 ytl ye telefon zor yaa[signature][hline]--Borgır-- [ quote ]zydar, 14 Ekim 2005 11:41 tarihinde demiş ki: chip var ayağın daha az kokucak. yada daha rahat olucak. e o zmn bu chipten bide götümüze takalım, osur osur kokmasın.. [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 1100[signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar