256 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Arkadaşlar Cypher Cz'de yaklaşık olarak 7-8 aydan beri takılıyorum.::Kral19:: nickli edit charı 1-2 hafta önce arena da görmüştüm.üzerinde +7 veya +8 chitin shell elinde Mirage Sword vs. Bu gün ilk defa bu arkadaşımızı cz'de gördüm.Çok dikkatimi çekti.Sizlerle paylaşmak istedim.Paylaşmak istememin nedeni bizim serverde GM felan sadece $ düşünür bunu anlayın diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 ssi alanın çarı da ilginç o adamınki bugdır büyük ihtimal. bizim süzük lvl 57 mage de de oluyor öle. crimson giyen paper ssini koymuştum buraya[signature][hline]ares lvl 61 e.lord runingamoks sattım gitti silkroad online erguvan lvl 30+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angelusy Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 o char bayadır server da hemde bayadır.. elındekılerı göremedım nedır onlar ??? 256 senın elındekıler[signature][hline]xx paper mage np :19xxxx clan :AshQiyA server :cypher [Bu mesaj angelusy tarafından 09 Aralık 2005 11:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 +8 Mirage ve shard ama 2sini de +8 shard yapmak için elimden geleni yapıyorum.bu bir bug olabilir ama bu bugtan yararlanarak statlarının üstünde itemler kullanması Banlanma sebebidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angelusy Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 ewet bug dan faydalanma banlanma sebebi..bu arad kosp cular yok dımı gece bıgbırd şov yaptı karuslarda da oldumu ??piana da 100 lerce golem harpy volcanıc rock..% 2 aldım :D[signature][hline]xx paper mage np :19xxxx clan :AshQiyA server :cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Her 2 taraftan da Banladı.Saolsun CZ şu an temiz.Angelus kardeş sana 2 ss yollayayım şunlarla ilgilenirsen sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angelusy Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 jessy su an clanda degıl zaten orcbuster ıda ben soktum oyuna clan baskanlarını uyardım eger kosp bıtmezse butun clanı kosp la sokar banlanıncaya kadar devam ederım dıye 2 gun sadec orc buster cok degerlı bır arkadasımın charı elınde +10 ib var yanı efsane dedıgım gıbı jessy benden habersız olarak acmıstır kops u ve zaten artık clanda değil orcbuster ıse 2 gunluk uyarı olarak acmıstır hata charın sahıbı karus tur. ismini şimdilik vermeyeyım ama baya tanıdıgınız bır ısım ve clan baskanı ılk 5 de..[signature][hline]xx paper mage np :19xxxx clan :AshQiyA server :cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 +10 IB +80/15 veya daha üstü chitin shell. Orc buster Edit değilse ben birşey bilmiyorum. Edit : imla hatası [Bu mesaj 256 tarafından 09 Aralık 2005 11:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 said: angelusy, 09 Aralık 2005 11:17 tarihinde demiş ki: charı elınde +10 ib var yanı efsane maşşallah pek de efsaneymiş. o bow legitse ben butun foruma helva dagıtacam.[signature][hline]ares lvl 61 e.lord runingamoks sattım gitti silkroad online erguvan lvl 30+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angelusy Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 ok legıt degıl bı sey saklamıyorum...[signature][hline]xx paper mage np :19xxxx clan :AshQiyA server :cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Geri kalanları sakla bence angelus kardeş :D Ben daha ağzımı açmıyorum konu uçmasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angelusy Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 walla saklayacak bı sey yok ısteyen ıstedıgını sorsun..bemnı edıt oldugumu ıdda edenlerde ıspatlayamadı cunku degılım..maradonda +9 shard raptor lar hava da ucusurken 1 2 tane de +10 ıtem olsun dımı ?ınsallah duzelecek dedıgım gıbı bıgbırd geldı .[signature][hline]xx paper mage np :19xxxx clan :AshQiyA server :cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angelusy Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 pardon ? baracuda yı sız mı 60 + yaptınız ? bunu bana özelden acıklarmısın ?lutfen[signature][hline]xx paper mage np :19xxxx clan :AshQiyA server :cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Arkadaşlar +10 IB den bahsediosunuz böyle bi server da değil kosp aynı anda kosp koxp macro zart zurt açan bile olur o ne +10 biz +3ten +4 e çıkaramıoz Iron Bow u +10 yapıolar hey maşallah[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares ::PunK:: ın pelerini gitti ama yılmadan kasıo tek Başına Deru dönüo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Burası Cypher +10 Totemic bow bile olabilir xD[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 ayrıca +9 raptorlar cypherde dark stone un drop hatasından dagıldı servera. +9 shard ve +10 ib nerden dagıldı olnu merak ettim. e madem böle bişi var söleyin millete nasıl hackliyorsunuz siteyi sql den nasıl editliyorsunuz herkes bilsin. şu oyunun ne moktan bişi oldugunu herkes görsün.[signature][hline]ares lvl 61 e.lord runingamoks sattım gitti silkroad online erguvan lvl 30+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angelusy Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 said: Buyse, 09 Aralık 2005 11:39 tarihinde demiş ki: ayrıca +9 raptorlar cypherde dark stone un drop hatasından dagıldı servera. +9 shard ve +10 ib nerden dagıldı olnu merak ettim. e madem böle bişi var söleyin millete nasıl hackliyorsunuz siteyi sql den nasıl editliyorsunuz herkes bilsin. şu oyunun ne moktan bişi oldugunu herkes görsün. bilsem söylerim ...herkes öğrensın dedıgın gıbı[signature][hline]xx paper mage np :19xxxx clan :AshQiyA server :cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Bizim bildiklerimiz de kulaktan dolma ve söylentiler. Açıkçası kimse neyin ne olduğunu tam olarak çözebilmiş değil. Dark Stone'lerin drop hatasından kalma şeyler de var tabi ki.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 abi kualktan dolma bilgilerle kimseye +10 ib gelmez. neyse şu oyunu saf duygularla oynamaya kasanlara üzülüyorum ben. ne yaparsanız yapın.[signature][hline]ares lvl 61 e.lord runingamoks sattım gitti silkroad online erguvan lvl 30+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 rofl.. açmayın şöyle boş konular cyberda %90 böyle charlar var alayıda edit herkezde bilior ne gerek var artık 10000000 kere aynı şeyleri yazmaya..[signature][hline]Jabba ICQ:mu kalmı$ Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 aynen bencede saf duygularla kasanlar arkadaşım bana kasarsam salamander staff vericekmiş abyss çıkaralımda para kasalım diyenler oooof of :D hele hele kaldıki cypherda millet kosp la 70 lvl olmuş adamın imzası bile macrocu gençlik fln cypherda ki gm ler ne içindir ne yer ne içer. sadece millete edit char yapıp item satıp k2 networktan paramı yer Eğer böyleyse K2 network yetkilileri bu durumu bilmiomu herkezde +8 sheller varken neden gidipte server a el atmaz[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares ::PunK:: ın pelerini gitti ama yılmadan kasıo tek Başına Deru dönüo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 joey dedemin bi sözü vardı [spo1=atasözü]ananı hakim ..kmiş kime şikayete gideceksin[/spo][signature][hline]ares lvl 61 e.lord runingamoks sattım gitti silkroad online erguvan lvl 30+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angelusy Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 server değişecem dün gece kara verdım ares e gececem kasarım artık ne yapalım bırakıyorum cypher ı clan sıralamada 2 . yız ,clan lıderıyım ama bırakıyorum[signature][hline]xx paper mage np :19xxxx clan :AshQiyA server :cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Bizim türkçemiz mi kıt sen mi çocuksun.Yazdıklarımıza bir gözatar mısın. Sadece +10 iron bow legal olamaz dedik.Ama şunu unutma.Angelusy'nin dediği gibi Cypher moradon +9 / +8 shard ,iron bow , raptor satanlarla dolu.Dupe mi yapmışlar ne yapmışlar onu da bilmiyoruz.Fakat o kadar IB , Raptor , ve Shard olunca insan ya olursa diyip Upgrade basarak da çıkarmış olabilir. Eğer bu şeyleri bilmiş olsam bu gün üstümde +3 chitin shell +6 chitin botlarla dolaşmam.5 ay'da 60 oldum 2 aydan beri üstüme birşeyler almak için her gün pazar açıyorum moradonda.Sen konu başlığına bak bu konu ne için açılmış?Konu hakkında yorum yap.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 256 seni suçlayan yok zaten sen neden üstüne alındın onu anlamadım. anjeli de suclamadık bizim derdimiz sistemle.[signature][hline]ares lvl 61 e.lord runingamoks sattım gitti silkroad online erguvan lvl 30+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar