Jester Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 ya arkadaşlar böyle industrial film yada oyun soundtrackleri söyleyebilir misiniz kazaa'dan bulabileceğim resident evil ve matrix 2 dışında (onlar var)[hline]Paticik Anti-Post Kasanlar Derneği Başkanı metboy, 08 August 2003 17:04 tarihinde demiş ki: infected reloaded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 trent reznor'un işlerini indirmeni tavsiye edebilirim.[hline]Mereba iyi günler. Scorpionlar saldırıyo da haber veriyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Donnie darko soundtrack i siddetle tavsiye ederim.[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Eee.. Industrial derken ne demek istedin kardiş? Ayrıca, David Lynch'in bütün filmlerinin müziklerini indirebilin.[hline]Mereba iyi günler. Scorpionlar saldırıyo da haber veriyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 industrial derken fear factory gibin diil de eee nası sölim anlayın işte. resident evil soundtrackteki enstrumental şarkılar var ya onlar gibi[hline]Paticik Anti-Post Kasanlar Derneği Başkanı metboy, 08 August 2003 17:04 tarihinde demiş ki: infected reloaded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 sen benim tavsiyelerimi indir hemen. Trent Reznor Industrial olayının babasıdır. Ayrıca Matrix dediysen, (soundtrack olmasa da) Kraftwerk ve Rammstein dicem sana ne kadar yaklaştığımın farkında bile olmadan. Ne biliim.[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 tamam cuk oturttun abi işte... rammstein.... trent reznor mp3leri alanına dalıyorum direk... tutmayın beni![hline]Paticik Anti-Post Kasanlar Derneği Başkanı metboy, 08 August 2003 17:04 tarihinde demiş ki: infected reloaded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Bu arada Trent Reznor a ek bide Nine Inch Nails tabi. İki tane remix albümü var Trent Reznor tarafından yapılmış "Broken" ve "Fixed" diye acaip güzel albümlerdir enstrümental değil ancak zaten lyriclerinden çok müziği ön plana çıkıyor. Birde Einstürzende Neubaten, Nick Cave and the Bad Seeds elemanı Blixa Bargled ın güzide grubudur bir takım albümleri (Tabula Rasa) inanılmazdır bu alanda. Birde aklıma geldikçe ekliyorum Rob Zombie nin eski grubu White Zombie nin bir remix albümü var "Supersexy Swingin' Sounds" diye edin dinle. Birazcıkta aynı ekipten gelmesinden dolayı Marilyn Manson dicemde pek dilim varmıyor.[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör "Gafur" Clan Enforcer "Story of SadButcher" [Bu mesaj SadButcher tarafından 11 August 2003 16:55 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj SadButcher tarafından 11 August 2003 16:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 SadButcher bişiyi belirtiyim istedim. Nine Inch Nails=Trent Reznor. Farklı şeyler diil yani. Devam edelim. Silverchair da dinlenmesi gerekn grup bu babda.[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Ayrıca Doom3'ğn müziklerini de Trent Reznor yapıyo. Yaptı hatta.[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Yok adamın kendi başınada hedeleri varda ondan şeoldu. Mesela Quake I ve II oyun müzikleri trent Reznor un diye geçiyor. [hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör "Gafur" Clan Enforcer "Story of SadButcher" [Bu mesaj SadButcher tarafından 11 August 2003 17:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 kendisini pek sevmem ama marilyn manson matrix 2'de acaip ii iş çıkarmış. this is the new shit... ne biçim bi parçadır o öyle?[hline]Paticik Anti-Post Kasanlar Derneği Başkanı metboy, 08 August 2003 17:04 tarihinde demiş ki: infected reloaded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 trent reznor ve nin diyenlere +1 derim onun dışında event horizon ost i tavsiye ederim aphex twin den come to daddy ve windowlicker da tavsiye olunur ve tabii ki johnny hollow[hline]-God! Guys are all the same... -What? Responsible? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 aphex twin caz öğelerine sahip olsa da dinlemekten kazançlı çıkıcaan bi topluluktur. kimbilir belki 6 ay sonra "contemporary jazz albümü tavsiye eder misiniz" diye bi topic açmana sebebp olur. :)[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Aphex Twin ile alakalı Richard D. James albümü enteresandır. "I care Because You Do" da değerli bir albümdür gözümde. Ayrıca o tarafa girdikmi benim dinlediğim yegane elektronik türüdür kendileri örnekleri Orbital, Future Sound of London ve Autechre dir ciddi elektronik müziktirler kendileri hele Autechre in Autechre albümü kişisel tarifim ilen insanı "parçalayan" bir albümdür.[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör "Gafur" Clan Enforcer "Story of SadButcher" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Sad... Check this out![hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 said: SadButcher, 11 August 2003 17:32 tarihinde demiş ki: Aphex Twin ile alakalı Richard D. James albümü enteresandır. "I care Because You Do" da değerli bir albümdür gözümde. Ayrıca o tarafa girdikmi benim dinlediğim yegane elektronik türüdür kendileri örnekleri Orbital, Future Sound of London ve Autechre dir ciddi elektronik müziktirler kendileri hele Autechre in Autechre albümü kişisel tarifim ilen insanı "parçalayan" bir albümdür.*!müzik konusunda sad'i çok ama çoook ciddiye almaya karar verir* dieğr yandan, benim anladığım kadarıyla infernal'ı memnun edecek albüm spawn soundtrack'tir. orda bi sürü gürültülü şeyler va :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 benim de aklıma ilk spawn geldi ama nedense o albüme industrial ağırlıklı diyemiyorum çıkmıyor ağzımdan bu arada event horizon ost = orbital + michael kamen[hline]-God! Guys are all the same... -What? Responsible? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Ambient tarzdan bahsetmişken, Yulara'yı herkese tavsiye ederim. İnanılmaz iyi bi yerli grup. Hatta ilk başta inanmadım yerli olduklarına o denli iyi yani. İsteyene çekip verebilirm. böyle de propagandasını yaparım yani. Saz, Bass ve elektronik sound. Ama nası güzel. Mmmm...[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 said: Emaleth, 11 August 2003 17:43 tarihinde demiş ki: dieğr yandan, benim anladığım kadarıyla infernal'ı memnun edecek albüm spawn soundtrack'tir. orda bi sürü gürültülü şeyler va :) off can evimden vurdun beni, o nasıl süper bi albümmüş yaaa... metallica slayer incubus falan... prodigy aşmış zaten...[hline]Paticik Anti-Post Kasanlar Derneği Başkanı metboy, 08 August 2003 17:04 tarihinde demiş ki: infected reloaded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 trent reznor'un quake 2 theme çektim baya iiymiş...[hline]Paticik Anti-Post Kasanlar Derneği Başkanı metboy, 08 August 2003 17:04 tarihinde demiş ki: infected reloaded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Soundtrack diil de bi Tool dinlesene sen bakiim. Stinkfist ve Sober dan başla.[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 orgy dinledim beenmedim tool deniym bi de[hline]Paticik Anti-Post Kasanlar Derneği Başkanı metboy, 08 August 2003 17:04 tarihinde demiş ki: infected reloaded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 tool dan bi de schism i de dene orgy farklı , bambaşka[hline]:: arcane ::::::::hp:hss::::::::1::::::::2::::::::3:::::::: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar