pckopat Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 BaşroL OyunCu O-Daff... GeriSi Angelus,pCBuyucu,Elynor :D CLanParty [signature][hline]Nick : pCBuyucu LwL : 61 ( %8.11 Lich Görevi Sayesinde ) CLan : AshQiyA Np : 8x.xxx Server : Cyhper ( - ) [Bu mesaj pckopat tarafından 09 Aralık 2005 15:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angelusy Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 daha yukluyorum bakalım nasıl cıkmıs.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 pc büyücü ne zaman foruma baksam...bi video çekme merakındasın ... bu ne heyecan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Yeni Hobim Video Çekme itirazı oLan mı var? Eğer Video Çekimi YasakSa YetkiLiLer zaten Siler konuyu...[signature][hline]Nick : pCBuyucu LwL : 61 ( %8.11 Lich Görevi Sayesinde ) CLan : AshQiyA Np : 8x.xxx Server : Cyhper ( - ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 O-daff ın banını kim açtı yaw :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angelusy Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 o_daff banlanmamıstı dostum onun banını bır hacker yapmıstı gm de actı.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Air_Wolf Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 said: angelusy, 09 Aralık 2005 15:45 tarihinde demiş ki: o_daff banlanmamıstı dostum onun banını bır hacker yapmıstı gm de actı.... enterasannn :D[signature][hline]:hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 auhauhau Eyw. :D Ya Ne edeLim Ancak KospcuLar Durdurdu YokSa dewam ederDik Yada o Sırada heaLer Beni heaLLese yine ayakta kalabilirdim :D Doğru Seni Düşünemedik sen nereLerdeydin oyunda gözükmüordun ki ...[signature][hline]Nick : pCBuyucu LwL : 61 ( %8.11 Lich Görevi Sayesinde ) CLan : AshQiyA Np : 8x.xxx Server : Cyhper ( - ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Air_Wolf Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 pckopat şu video yu çekmeyi bizede ögret bakalım cz de coştugum zamanlar çekerim(şifremi gönderirlerse tabi :-( )[signature][hline]:hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Bir türlü çare bulamadık şu cz de macro açanlara :( Bu gün leopar diye biri macro açmış kaça kaça ok atıyor.Assasinim adamı indirdim.Pm'den birşeyler yazıyor bana.Muhtemelen de küfrediyordur.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Öğretirim Öğretmesine Ama rahatsız oLanlar var ... :D Fraps die bir program var onLa YapıOrsun iLLaki Konusu açıLmıştır ... arama yaparak öğrenebilirsin ben daha acemiyim :D[signature][hline]Nick : pCBuyucu LwL : 61 ( %8.11 Lich Görevi Sayesinde ) CLan : AshQiyA Np : 8x.xxx Server : Cyhper ( - ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Air_Wolf Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 tmm ben buldum sagol xD[signature][hline]:hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Bir dahaki Çekimi 256 nın dediği program iLe deniyecem BakaLım NasıL oLcak Görüntüsü Ama önce öğretmesi gerekecek :D[signature][hline]Nick : pCBuyucu LwL : 61 ( %8.11 Lich Görevi Sayesinde ) CLan : AshQiyA Np : 8x.xxx Server : Cyhper ( - ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angelusy Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 o kosper lar olmasaydı 3 gün takılacaktık orda ... o anda daggerfobıa ezükünü kesmıstım ama bellı olmuyo.. dagger nerdesın lem[signature][hline]xx paper mage np :19xxxx clan :AshQiyA server :cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Tam Büyütmeden izLerSen biras beLLi oLuOr %200 iLe yani AsLında işaretlemem gerekirdi onu yuvarlak içine aLıp :D[signature][hline]Nick : pCBuyucu LwL : 61 ( %8.11 Lich Görevi Sayesinde ) CLan : AshQiyA Np : 8x.xxx Server : Cyhper ( - ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 SopayLa DöverSin he :D Sopayı kuLLandırmaya izin VerirSe :)[signature][hline]Nick : pCBuyucu LwL : 61 ( %8.11 Lich Görevi Sayesinde ) CLan : AshQiyA Np : 8x.xxx Server : Cyhper ( - ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Sizden görüntü yönetmeni olmaz yahu :D Valla en net görüntüleri ben çekiyorum :) Öğretecem alper sana merak etme.ama beğenmedim videoyu,ekşın yoktu :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Macro BitSin iÇeri Girip Yapacaz Merak etme :D Ama Bu GidişLe zor tabi :) O Video Başrol oyuncusu iÇin ÇekiLdi. [signature][hline]Nick : pCBuyucu LwL : 61 ( %8.11 Lich Görevi Sayesinde ) CLan : AshQiyA Np : 8x.xxx Server : Cyhper ( - ) [Bu mesaj pckopat tarafından 09 Aralık 2005 16:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
legolascem Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 ah be bende olcaktım o videoda şifrem gelseydi :) hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaggerPhobia Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Orada bosbos denen serefsiz kospcu olmasaydı gorurdunuz siz :D Ayrıca Angelus beni kestigin zaman ss aldım upload ediom birasdan koycam..[signature][hline]Nick : DaggerPhobia lvl : 62 Class : Shadow Vain Np : 179k Server : :::Lasombra::: Server : Cypher www.clanlasombra.tk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaggerPhobia Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 [spo1=aha da koydum:D][/spo][signature][hline]Nick : DaggerPhobia lvl : 62 Class : Shadow Vain Np : 179k Server : :::Lasombra::: Server : Cypherwww.clanlasombra.tk[Bu mesaj DaggerPhobia tarafından 09 Aralık 2005 17:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaggerPhobia Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 said: LighToucH, 09 Aralık 2005 16:21 tarihinde demiş ki: said: angelusy, 09 Aralık 2005 16:08 tarihinde demiş ki: o kosper lar olmasaydı 3 gün takılacaktık orda ... o anda daggerfobıa ezükünü kesmıstım ama bellı olmuyo.. dagger nerdesın lem ben onu zopayla döverim :D charcblade saolsun :D vede skeleton belt, kafada10 dagger ama neyse ... :D LighToucH magic shieldle 160 küsür Lr oluyo.Zopan korkutmuyo beni. PcBuyucu bilir :D[signature][hline]Nick : DaggerPhobia lvl : 62 Class : Shadow Vain Np : 179k Server : :::Lasombra::: Server : Cypher www.clanlasombra.tk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaggerPhobia Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Angelus nerde yaf hem laf atıyo hem cevap vermio :DAynen bende askıdayım.Bu arada bende paperim ^^[signature][hline]Nick : DaggerPhobia lvl : 62 Class : Shadow Vain Np : 179k Server : :::Lasombra::: Server : Cypher www.clanlasombra.tk [Bu mesaj DaggerPhobia tarafından 09 Aralık 2005 17:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Ben de FP assasin olacam var mı +9 FP ? +8 Shardlar tamamdır.Şimdi Full plate bulma zamanı bir de 62 olsam kaçııın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaggerPhobia Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Sana bide Name change lazım :D Malum FallenArcher Asasin nicki deil ,,/><,,/[signature][hline]Nick : DaggerPhobia lvl : 62 Class : Shadow Vain Np : 179k Server : :::Lasombra::: Server : Cypher www.clanlasombra.tk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar