marksman Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 örnek : sword 999 ap :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
new_useLess Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 hayvana vuruyon ama o sana vurmuyo bi şekilde büyük ihtimalle o bugdan bahsediliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ultrAslan_ Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 k saolun :Dannadım sayılır :D[signature][hline]Yerin kulağı vardır derler,benim de kulağım var.Peki ben yer miyim?Yemeeeem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffLine Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 TOS Terms of Service Anlaşma koşulları demektir. Bu koşullara uymadığı için banlanmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miqrop_AmidoN Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 bi arkadaşda aynı şey yüzünden ban yedi. sadece savaşta çatur çutur adam kesiordu o kadar. ban sebebi TOS oldu sonra bişi anlayamadık. ne yani şimdi bu... hayvana wurmadı ki insan kesiordu insanlarda bizimkine dalıordu :S anormal olan ne neyin banını kime atıo bu gm adamı hasta etmsin üleynn *out of my mind*[signature][hline]Kalbim Rapim Nefretim Cezam Şah ve Mat İnecek War Durdurun Dünyayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar