_ultrAslan_ Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 yaw bunlar ne dmk acaba?[signature][hline]Yerin kulağı vardır derler,benim de kulağım var.Peki ben yer miyim?Yemeeeem! (buda demek oluyor ki; g.t e giren şemsiye açılmaz :D)
_ultrAslan_ Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 işte bende onu merak ediom... bunlar ne?ne yapınca böle bi ban yeriz açılımı falam war mı :D[signature][hline]Yerin kulağı vardır derler,benim de kulağım var.Peki ben yer miyim?Yemeeeem! (buda demek oluyor ki; g.t e giren şemsiye açılmaz :D)
megakill Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 T.ersten O.turma S.andalyeye banı o...
_KoRn3R0th_ Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 GM TOST'umu yedim evde sizi bekliyom fln dicekmişte klavyesini T harfi çalışmıyomuş yazamamış asdjbadsuhgbadsubdsakdsa:-)iğrenç espiri yaptım kendi midem bulandı asdasdasddasXD:D[signature][hline]Photo Uploded...
_ultrAslan_ Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 said: megakill, 09 Aralık 2005 21:33 tarihinde demiş ki: T.ersten O.turma S.andalyeye banı o... eferin... ne komiksin sen yaaaa[signature][hline]Yerin kulağı vardır derler,benim de kulağım var.Peki ben yer miyim?Yemeeeem! (buda demek oluyor ki; g.t e giren şemsiye açılmaz :D)
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 said: _KoRn3R0th_, 09 Aralık 2005 21:34 tarihinde demiş ki: GM TOST'umu yedim evde sizi bekliyom fln dicekmişte klavyesini T harfi çalışmıyomuş yazamamış asdjbadsuhgbadsubdsakdsa:-)iğrenç espiri yaptım kendi midem bulandı asdasdasddasXD:D katılıyom iğrenç :-)[signature][hline]www.cafegeveze.com bu site manyak bütün diez orda BeDaVa KoSp
_ultrAslan_ Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 said: _KoRn3R0th_, 09 Aralık 2005 21:34 tarihinde demiş ki: GM TOST'umu yedim evde sizi bekliyom fln dicekmişte klavyesini T harfi çalışmıyomuş yazamamış asdjbadsuhgbadsubdsakdsa:-)iğrenç espiri yaptım kendi midem bulandı asdasdasddasXD:D T harfi çalışmıosa TOS taki T yi nası yapmış ayıptır sorması?[signature][hline]Yerin kulağı vardır derler,benim de kulağım var.Peki ben yer miyim?Yemeeeem! (buda demek oluyor ki; g.t e giren şemsiye açılmaz :D)
megakill Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 saol kardeşim irtibatı koparmayalım..
turk_cheater Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 oha bunu bu kadar çok kişi biliyormu yaw :)
megakill Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 said: _ultrAslan_, 09 Aralık 2005 21:36 tarihinde demiş ki: GM TOST'umu yedim evde sizi bekliyom fln dicekmişte klavyesini T harfi çalışmıyomuş yazamamış T harfi çalışmıosa TOS taki T yi nası yapmış ayıptır sorması? zeka küpü dedikleri bu olsa gerek ....
_KoRn3R0th_ Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Gm o yapar ama öbürkü T ye türkçesi yetmez işte...^^;)[signature][hline]Photo Uploded... [Bu mesaj _KoRn3R0th_ tarafından 09 Aralık 2005 21:38 tarihinde değiştirilmiştir]
_ultrAslan_ Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 yaf konu sapıtıo gitgide sorunun cvbına geçielim pls bu ne DEMEK?[signature][hline]Yerin kulağı vardır derler,benim de kulağım var.Peki ben yer miyim?Yemeeeem! (buda demek oluyor ki; g.t e giren şemsiye açılmaz :D)
turk_cheater Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 eger tahmin ettigimi yazmaya çalıştıysa bu hayvanlar üzerinde KE nin başından beri olan ve neredeyse mob ların yüzde 70 i üzerinde etkili olan bir bug..
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 said: turk_cheater, 09 Aralık 2005 21:40 tarihinde demiş ki: eger tahmin ettigimi yazmaya çalıştıysa bu hayvanlar üzerinde KE nin başından beri olan ve neredeyse mob ların yüzde 70 i üzerinde etkili olan bir bug.. nası yani?[signature][hline]www.cafegeveze.com bu site manyak bütün diez orda BeDaVa KoSp
turk_cheater Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 bi bug ki Short Bow ile 2100 ap ye sahip olmak gibi bir şey.. Death Mare lerin kaldırılmasının baş sebebi..
_ultrAslan_ Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 eft bi de türkçe meal ini yaz pls[signature][hline]Yerin kulağı vardır derler,benim de kulağım var.Peki ben yer miyim?Yemeeeem! (buda demek oluyor ki; g.t e giren şemsiye açılmaz :D)
_ultrAslan_ Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 yine fazla bişe annamadım ama... en azından gm bişeler yapmaya çalışıo.Buna sevindim[signature][hline]Yerin kulağı vardır derler,benim de kulağım var.Peki ben yer miyim?Yemeeeem! (buda demek oluyor ki; g.t e giren şemsiye açılmaz :D)
turk_cheater Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 türkçe mealini gm kodlayarak yazmışki daha çok kurcalanıp büyümesin diye ;) merak etmeyin kapanmayacak , daha çok görürsünüz herhalde.. ben demiştim 1 ay sonra bomba gibi geliyorum diye :D ve mealini açıklarsam bug u öğretmek gibi birşey olur.. sanırım paticikde bug açıklamak yasaktı..
_ultrAslan_ Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 ok :D[signature][hline]Yerin kulağı vardır derler,benim de kulağım var.Peki ben yer miyim?Yemeeeem! (buda demek oluyor ki; g.t e giren şemsiye açılmaz :D)
Necro Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 terms of servise çalıntıdır ^^[signature][hline]NecrozaN/n00bz/1xxx/5x
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 said: Necro, 09 Aralık 2005 21:49 tarihinde demiş ki: terms of servise çalıntıdır ^^ o_O[signature][hline]www.cafegeveze.com bu site manyak bütün diez orda BeDaVa KoSp
new_useLess Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 eheh çalıntıdır nerden: cevap: bbs.guawang.com burdaki turk cheaterle oradaki aynı kişi de o bakımdan sanırım :D
FC_XX_TR Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 harbiden bu ne?[signature][hline]_YA OLUCAK YADA BIRAKICAĞIM_
_ultrAslan_ Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 açılımını falam yazmışınız saolun ama... Bu adamlar ne yaptı da ban yedi ne yaparsak bizde bu sebepten banlanırıss. bunlara cvp verin pls :D[signature][hline]Yerin kulağı vardır derler,benim de kulağım var.Peki ben yer miyim?Yemeeeem!
Öne çıkan mesajlar
_KoRn3R0th_
[Bu mesaj _KoRn3R0th_ tarafından 09 Aralık 2005 21:38 tarihinde değiştirilmiştir]
_ultrAslan_
sorunun cvbına geçielim pls
bu ne DEMEK?[signature][hline]Yerin kulağı vardır derler,benim de kulağım var.Peki ben yer miyim?Yemeeeem!
(buda demek oluyor ki; g.t e giren şemsiye açılmaz :D)
turk_cheater
bu hayvanlar üzerinde KE nin başından beri olan ve neredeyse mob ların yüzde 70 i üzerinde etkili olan bir bug..
DeBuffAndHeal
BeDaVa KoSp
turk_cheater
Death Mare lerin kaldırılmasının baş sebebi..
_ultrAslan_
bi de türkçe meal ini yaz pls[signature][hline]Yerin kulağı vardır derler,benim de kulağım var.Peki ben yer miyim?Yemeeeem!
_ultrAslan_
en azından gm bişeler yapmaya çalışıo.Buna sevindim[signature][hline]Yerin kulağı vardır derler,benim de kulağım var.Peki ben yer miyim?Yemeeeem!
turk_cheater
merak etmeyin kapanmayacak , daha çok görürsünüz herhalde..
ben demiştim 1 ay sonra bomba gibi geliyorum diye :D
ve mealini açıklarsam bug u öğretmek gibi birşey olur..
sanırım paticikde bug açıklamak yasaktı..
_ultrAslan_
Necro
çalıntıdır ^^[signature][hline]NecrozaN/n00bz/1xxx/5x
DeBuffAndHeal
BeDaVa KoSp
new_useLess
burdaki turk cheaterle oradaki aynı kişi de o bakımdan sanırım :D
FC_XX_TR
_ultrAslan_
Bu adamlar ne yaptı da ban yedi
ne yaparsak bizde bu sebepten banlanırıss.
bunlara cvp verin pls :D[signature][hline]Yerin kulağı vardır derler,benim de kulağım var.Peki ben yer miyim?Yemeeeem!