_ultrAslan_ Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 yaw bunlar ne dmk acaba?[signature][hline]Yerin kulağı vardır derler,benim de kulağım var.Peki ben yer miyim?Yemeeeem! (buda demek oluyor ki; g.t e giren şemsiye açılmaz :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackSee Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 one bees Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ultrAslan_ Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 işte bende onu merak ediom... bunlar ne?ne yapınca böle bi ban yeriz açılımı falam war mı :D[signature][hline]Yerin kulağı vardır derler,benim de kulağım var.Peki ben yer miyim?Yemeeeem! (buda demek oluyor ki; g.t e giren şemsiye açılmaz :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megakill Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 T.ersten O.turma S.andalyeye banı o... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_KoRn3R0th_ Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 GM TOST'umu yedim evde sizi bekliyom fln dicekmişte klavyesini T harfi çalışmıyomuş yazamamış asdjbadsuhgbadsubdsakdsa:-)iğrenç espiri yaptım kendi midem bulandı asdasdasddasXD:D[signature][hline]Photo Uploded... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ultrAslan_ Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 said: megakill, 09 Aralık 2005 21:33 tarihinde demiş ki: T.ersten O.turma S.andalyeye banı o... eferin... ne komiksin sen yaaaa[signature][hline]Yerin kulağı vardır derler,benim de kulağım var.Peki ben yer miyim?Yemeeeem! (buda demek oluyor ki; g.t e giren şemsiye açılmaz :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 said: _KoRn3R0th_, 09 Aralık 2005 21:34 tarihinde demiş ki: GM TOST'umu yedim evde sizi bekliyom fln dicekmişte klavyesini T harfi çalışmıyomuş yazamamış asdjbadsuhgbadsubdsakdsa:-)iğrenç espiri yaptım kendi midem bulandı asdasdasddasXD:D katılıyom iğrenç :-)[signature][hline]www.cafegeveze.com bu site manyak bütün diez orda BeDaVa KoSp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ultrAslan_ Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 said: _KoRn3R0th_, 09 Aralık 2005 21:34 tarihinde demiş ki: GM TOST'umu yedim evde sizi bekliyom fln dicekmişte klavyesini T harfi çalışmıyomuş yazamamış asdjbadsuhgbadsubdsakdsa:-)iğrenç espiri yaptım kendi midem bulandı asdasdasddasXD:D T harfi çalışmıosa TOS taki T yi nası yapmış ayıptır sorması?[signature][hline]Yerin kulağı vardır derler,benim de kulağım var.Peki ben yer miyim?Yemeeeem! (buda demek oluyor ki; g.t e giren şemsiye açılmaz :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megakill Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 saol kardeşim irtibatı koparmayalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turk_cheater Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 oha bunu bu kadar çok kişi biliyormu yaw :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megakill Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 said: _ultrAslan_, 09 Aralık 2005 21:36 tarihinde demiş ki: GM TOST'umu yedim evde sizi bekliyom fln dicekmişte klavyesini T harfi çalışmıyomuş yazamamış T harfi çalışmıosa TOS taki T yi nası yapmış ayıptır sorması? zeka küpü dedikleri bu olsa gerek .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_KoRn3R0th_ Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Gm o yapar ama öbürkü T ye türkçesi yetmez işte...^^;)[signature][hline]Photo Uploded... [Bu mesaj _KoRn3R0th_ tarafından 09 Aralık 2005 21:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ultrAslan_ Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 yaf konu sapıtıo gitgide sorunun cvbına geçielim pls bu ne DEMEK?[signature][hline]Yerin kulağı vardır derler,benim de kulağım var.Peki ben yer miyim?Yemeeeem! (buda demek oluyor ki; g.t e giren şemsiye açılmaz :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turk_cheater Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 eger tahmin ettigimi yazmaya çalıştıysa bu hayvanlar üzerinde KE nin başından beri olan ve neredeyse mob ların yüzde 70 i üzerinde etkili olan bir bug.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 said: turk_cheater, 09 Aralık 2005 21:40 tarihinde demiş ki: eger tahmin ettigimi yazmaya çalıştıysa bu hayvanlar üzerinde KE nin başından beri olan ve neredeyse mob ların yüzde 70 i üzerinde etkili olan bir bug.. nası yani?[signature][hline]www.cafegeveze.com bu site manyak bütün diez orda BeDaVa KoSp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turk_cheater Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 bi bug ki Short Bow ile 2100 ap ye sahip olmak gibi bir şey.. Death Mare lerin kaldırılmasının baş sebebi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ultrAslan_ Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 eft bi de türkçe meal ini yaz pls[signature][hline]Yerin kulağı vardır derler,benim de kulağım var.Peki ben yer miyim?Yemeeeem! (buda demek oluyor ki; g.t e giren şemsiye açılmaz :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ultrAslan_ Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 yine fazla bişe annamadım ama... en azından gm bişeler yapmaya çalışıo.Buna sevindim[signature][hline]Yerin kulağı vardır derler,benim de kulağım var.Peki ben yer miyim?Yemeeeem! (buda demek oluyor ki; g.t e giren şemsiye açılmaz :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turk_cheater Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 türkçe mealini gm kodlayarak yazmışki daha çok kurcalanıp büyümesin diye ;) merak etmeyin kapanmayacak , daha çok görürsünüz herhalde.. ben demiştim 1 ay sonra bomba gibi geliyorum diye :D ve mealini açıklarsam bug u öğretmek gibi birşey olur.. sanırım paticikde bug açıklamak yasaktı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ultrAslan_ Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 ok :D[signature][hline]Yerin kulağı vardır derler,benim de kulağım var.Peki ben yer miyim?Yemeeeem! (buda demek oluyor ki; g.t e giren şemsiye açılmaz :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 terms of servise çalıntıdır ^^[signature][hline]NecrozaN/n00bz/1xxx/5x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 said: Necro, 09 Aralık 2005 21:49 tarihinde demiş ki: terms of servise çalıntıdır ^^ o_O[signature][hline]www.cafegeveze.com bu site manyak bütün diez orda BeDaVa KoSp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
new_useLess Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 eheh çalıntıdır nerden: cevap: bbs.guawang.com burdaki turk cheaterle oradaki aynı kişi de o bakımdan sanırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_XX_TR Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 harbiden bu ne?[signature][hline]_YA OLUCAK YADA BIRAKICAĞIM_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ultrAslan_ Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 açılımını falam yazmışınız saolun ama... Bu adamlar ne yaptı da ban yedi ne yaparsak bizde bu sebepten banlanırıss. bunlara cvp verin pls :D[signature][hline]Yerin kulağı vardır derler,benim de kulağım var.Peki ben yer miyim?Yemeeeem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
_KoRn3R0th_
[Bu mesaj _KoRn3R0th_ tarafından 09 Aralık 2005 21:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş
_ultrAslan_
sorunun cvbına geçielim pls
bu ne DEMEK?[signature][hline]Yerin kulağı vardır derler,benim de kulağım var.Peki ben yer miyim?Yemeeeem!
(buda demek oluyor ki; g.t e giren şemsiye açılmaz :D)
Sosyal ağlarda paylaş
turk_cheater
bu hayvanlar üzerinde KE nin başından beri olan ve neredeyse mob ların yüzde 70 i üzerinde etkili olan bir bug..
Sosyal ağlarda paylaş
DeBuffAndHeal
BeDaVa KoSp
Sosyal ağlarda paylaş
turk_cheater
Death Mare lerin kaldırılmasının baş sebebi..
Sosyal ağlarda paylaş
_ultrAslan_
bi de türkçe meal ini yaz pls[signature][hline]Yerin kulağı vardır derler,benim de kulağım var.Peki ben yer miyim?Yemeeeem!
Sosyal ağlarda paylaş
_ultrAslan_
en azından gm bişeler yapmaya çalışıo.Buna sevindim[signature][hline]Yerin kulağı vardır derler,benim de kulağım var.Peki ben yer miyim?Yemeeeem!
Sosyal ağlarda paylaş
turk_cheater
merak etmeyin kapanmayacak , daha çok görürsünüz herhalde..
ben demiştim 1 ay sonra bomba gibi geliyorum diye :D
ve mealini açıklarsam bug u öğretmek gibi birşey olur..
sanırım paticikde bug açıklamak yasaktı..
Sosyal ağlarda paylaş
_ultrAslan_
Sosyal ağlarda paylaş
Necro
çalıntıdır ^^[signature][hline]NecrozaN/n00bz/1xxx/5x
Sosyal ağlarda paylaş
DeBuffAndHeal
BeDaVa KoSp
Sosyal ağlarda paylaş
new_useLess
burdaki turk cheaterle oradaki aynı kişi de o bakımdan sanırım :D
Sosyal ağlarda paylaş
FC_XX_TR
Sosyal ağlarda paylaş
_ultrAslan_
Bu adamlar ne yaptı da ban yedi
ne yaparsak bizde bu sebepten banlanırıss.
bunlara cvp verin pls :D[signature][hline]Yerin kulağı vardır derler,benim de kulağım var.Peki ben yer miyim?Yemeeeem!
Sosyal ağlarda paylaş