Osso Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Efenim öncelikle merhabalar. Bn bir filme light saber nasıl eklenir onu soracaktım. Sanırım kare kare gif gibi birşeyler yapıyormuşuz bnn için bana program önerirmisinz. Kolay gelsin. Çalışmalarınızın dewamını dilerim. Ailecek izliyoruz.[signature][hline]fear leads to anger,anger leads to hate,hate leads to suffering... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 ahaha gene basladi lightsaber cilginligi, bi ara herkes bi yerine ls ekliyodu. arastir konular olmasi lazim...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Sevisiyorum o halde varim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 teşşekkür ederim bir kaç bişi buldum ama linkler çalışmıyor işte :D bide zaman geçti yeni teknolejiler çıkmıştır daha iileri için birazda oyüzden yaniden sordum.[signature][hline]fear leads to anger,anger leads to hate,hate leads to suffering... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 eyvah eyvah.[signature][hline]N i g h t w i s h Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Free Domain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Korktum ben halada gecmedi[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 http://tatooine.fortunecity.com/banks/54/sabertutorial.html[signature][hline]ewq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 teşekkür ederim.[signature][hline]fear leads to anger,anger leads to hate,hate leads to suffering... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar