Lythari Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 oyunu kurdum gerekli update yaptım.4 tane isim cikiyor hangisini secersem secim starta bastigimda herhangi birsey acilmiyor bir bilgisi olan varmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 biraz daha açar mısın sorunu[signature][hline]ares lvl 61 e.lord runingamoks sattım gitti silkroad online erguvan lvl 30+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyuyanguzel Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Sende Direct X 9.0c yuklu degilse calısmaz. eger yuklu deilse burdan yukleyebilirsin: http://www.silkroadonline.net/dataroom/download.asp [Bu mesaj uyuyanguzel tarafından 10 Aralık 2005 11:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lythari Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Soyle anlatayim. launcher ekranında 4 tane bölüm geliyor *new roe vs seklinde bunların hangisine tıklarsam tıklıyayım hic bir eylem gerceklesmiyor.direct 9.0 var ama kurulmuyor oda deliricem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar