_Achilleus_ Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 sebebi beramusa giremiyorum oyuncu var ama beramusa girdiğimde dc veriyor connet yazdığı an sebebini bilen arkadaşlar varsa yardımcı olabilirmi?[signature][hline] *Sonsuza Kadarmı Yaşıyacaksın* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 abi çok özel bi hata. discornet hatası. bu çok acil durumlarda k2network un özel çözümü. bunu çözmek için explorerları kapatacaksın. cookileri sileceksin. ekranda 4 tane ko kısayolu bulundurcaksın. sonra elini kalbine koyup 3 defa yaşasın knight diye bagırcaksın. bunu ilk sen yasıyorsun bu sorunu. emin ol senden başkası discornet olmadı[signature][hline]ares lvl 61 e.lord runingamoks sattım gitti silkroad online erguvan lvl 30+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Achilleus_ Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 yaw hadi yaw bilen biri yokmu cvp yazsın suna[signature][hline] *Sonsuza Kadarmı Yaşıyacaksın* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_stratavorious_ Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 olmaz mı ayıp ettin :) sana hemen yardımcı olayım ben. bak şimdi başlatı tıkla bilgisayarı kapatı seç sonra uzun bi süre açma düzelcek :D allahım yaa vaz geçin şunun için topic açmaktan artık[signature][hline]nick:stratavorious(paladin) nation:dönme :) level:67 np:up up up :P server:ares durum:şubatın sonunda 70 olcam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Achilleus_ Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 ben burada 7 gun 24 saat online olmak zorundamıyım görmemiş olmazmıyım böle bir topicik dalga geçeceğine insan gibi zçıkla açıklıyamıyacaksan sırf yazı yazmak için veya bir yerlerini tatmin etmek için yazı yazma he eger stentab yapmak istiyorsan çıkarsın bir sahneye yerler ztn bos olur biletler elinde kalır orada yaparsın insn gibi yardım istedim[signature][hline] *Sonsuza Kadarmı Yaşıyacaksın* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_stratavorious_ Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 said: Buyse, 10 Aralık 2005 11:03 tarihinde demiş ki: abi çok özel bi hata. discornet hatası. bu çok acil durumlarda k2network un özel çözümü. bunu çözmek için explorerları kapatacaksın. cookileri sileceksin. ekranda 4 tane ko kısayolu bulundurcaksın. sonra elini kalbine koyup 3 defa yaşasın knight diye bagırcaksın. bunu ilk sen yasıyorsun bu sorunu. emin ol senden başkası discornet olmadı aaaa disconnect deilmiş :D discornet :) baba sen bitmişsin yaaa unut oyunu bu hata 1milyonda 1 rastlanan bi durum :( oyun hayatı sen için bitmiştir :) DİSCORNET :D[signature][hline]nick:stratavorious(paladin) nation:dönme :) level:67 np:up up up :P server:ares durum:şubatın sonunda 70 olcam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_stratavorious_ Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 said: _Achilleus_, 10 Aralık 2005 11:06 tarihinde demiş ki: ben burada 7 gun 24 saat online olmak zorundamıyım görmemiş olmazmıyım böle bir topicik dalga geçeceğine insan gibi zçıkla açıklıyamıyacaksan sırf yazı yazmak için veya bir yerlerini tatmin etmek için yazı yazma he eger stentab yapmak istiyorsan çıkarsın bir sahneye yerler ztn bos olur biletler elinde kalır orada yaparsın insn gibi yardım istedim jajajajjajajja abi beni stentabcı yapsana beaaa :D aga plsss stentab yapmak istiyorum :D aga beaa stentab ne yaw zuzhuzhuzuhzu[signature][hline]nick:stratavorious(paladin) nation:dönme :) level:67 np:up up up :P server:ares durum:şubatın sonunda 70 olcam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 sade sende olmuyor arkadaşım bu sorun üstelik yukarda bole konular konuşmak için bir konu var ve birde foruma yazı yazmadan önce kuralları oku[signature][hline]SERVER:Xighenon NAME:GOLD_GANDALF LvL:6x NP:ZzZz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Achilleus_ Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 yaw ben insan gördüm baya insanlarla tanıştım ama senin kadar salak bir insan görmedim hayatımda klavyede yazı yazıyorum eksik veya tam yazamamış olabilirim çünki klavyede yazıyorum bir saat harf arıyamam yazdığım yanlış olmassın senin gibi embesiller dallga geçmessin diye sen adam olda benim topicik altında yazı yazma senden gelecek hayır seytandan gelsin adam gibi yanıtlıyacak adam kalmadımı kos koca paticik forumlarında adam su soruyu[signature][hline] *Sonsuza Kadarmı Yaşıyacaksın* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 discornet stentab bu adam kesin sarsie nin akrabası lmao[signature][hline]__/) (o.O ) (> < ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 yaw aşil sence neden dc olunur. her dc olan bu foruma uleeen dc oldum neden oldum die sorarsa forumun hali nice olur. ben de 2 ay önce dc olmuştum. neden oldu söle bakalım şimdi hadi buyur burdan yak.[signature][hline]ares lvl 61 e.lord runingamoks sattım gitti silkroad online erguvan lvl 30+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 said: _stratavorious_, 10 Aralık 2005 11:07 tarihinde demiş ki: said: Buyse, 10 Aralık 2005 11:03 tarihinde demiş ki: abi çok özel bi hata. discornet hatası. bu çok acil durumlarda k2network un özel çözümü. bunu çözmek için explorerları kapatacaksın. cookileri sileceksin. ekranda 4 tane ko kısayolu bulundurcaksın. sonra elini kalbine koyup 3 defa yaşasın knight diye bagırcaksın. bunu ilk sen yasıyorsun bu sorunu. emin ol senden başkası discornet olmadı aaaa disconnect deilmiş :D discornet :) baba sen bitmişsin yaaa unut oyunu bu hata 1milyonda 1 rastlanan bi durum :( oyun hayatı sen için bitmiştir :) DİSCORNET :D alay geçmenin sebebi ne sen hiçmi hata yapmiosun[signature][hline]SERVER:Xighenon NAME:GOLD_GANDALF LvL:6x NP:ZzZz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_XX_TR Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 bu senin baglantılarına baglı !![signature][hline]_YA OLUCAK YADA BIRAKICAĞIM_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_stratavorious_ Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 said: BesT, 10 Aralık 2005 11:16 tarihinde demiş ki: discornet stentab bu adam kesin sarsie nin akrabası lmao zuhahahhaha +987654321 ya onu bunu bırakında ben nasıl stentabcı olcam onu söyleyin plsss[signature][hline]nick:stratavorious(paladin) nation:dönme :) clan:nothing level:67 np:up up up :P server:ares:D durum:go go go 70 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaggerInTheNight Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 siz espriyi adam bizle dalga geçiyormuş meğer :( paticik kapatılacak çünkü çıkmamış bi dondurmanın reklamı yapılıyor Cornetin yeni versiyonu Dis - Cornet :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar