Braweheart Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 kız babası soruyor oğlumuz ne iş yapar.. Cevap:oğlumuz cok calışkan bilgisayarla uğraşıyor..çok iyi pk yapar,moradonda pazar acar ucuz alır pahalı satar,çok iyi upgrade yapar oğlum die sölemiyom,çok sağlam party kurar, kız babası:oooo oğlan siyasi bilimleri mi bitirdi.. cevap:yok KE universitesi son sınıf lvl79 80 olunca diploma alıcak :)[signature][hline]LvL :61 Server:Ares Irk :El Morad Paper MAge Np :np :) CLan :CASTLE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SupremacyBourne Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 VERDİM GİTTİ anasini SATİYİM :D[signature][hline]SupremacyBourne Ares Asasian CASTLE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Braweheart Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 sağol supre baba ver elini öpeyim kızına da bi char acar beraber kasarız :)[signature][hline]LvL :61 Server:Ares Irk :El Morad Paper MAge Np :np :) CLan :CASTLE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SupremacyBourne Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 said: Braweheart, 10 Aralık 2005 03:01 tarihinde demiş ki: sağol supre baba ver elini öpeyim kızına da bi char acar beraber kasarız :) ---------------------------------------------------- Boy Boy Asas priest warrior isterem ha ona göre :D:D:D[signature][hline]SupremacyBourne Ares Asasian CASTLE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Braweheart Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 said: SupremacyBourne, 10 Aralık 2005 03:02 tarihinde demiş ki: said: Braweheart, 10 Aralık 2005 03:01 tarihinde demiş ki: sağol supre baba ver elini öpeyim kızına da bi char acar beraber kasarız :) ---------------------------------------------------- Boy Boy Asas priest warrior isterem ha ona göre :D:D:D ------------------------------ yok aileye priest lazım boss falan kesmek için 2 warrior bi healer bi buffer yaptıkmı..paraya para demeyiz bende tp ederim mage olarak :)[signature][hline]LvL :61 Server:Ares Irk :El Morad Paper MAge Np :np :) CLan :CASTLE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_stratavorious_ Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 kız babası:peki başlık parası kaç gb werceksiniz ? :D[signature][hline]nick:stratavorious(paladin) nation:dönme :) level:67 np:up up up :P server:ares durum:şubatın sonunda 70 olcam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cagr1 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 kopdum yaa :)))[signature][hline]I miss You Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SupremacyBourne Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 said: _stratavorious_, 10 Aralık 2005 03:05 tarihinde demiş ki: kız babası:peki başlık parası kaç gb werceksiniz ? :D Vala bakcas artıkın . Ben baba asasin Shard +8 bi çift Kayınvalideye priest inpact +8 kayınçosu warrior onada raptor üst baştta chitin olar heralde nihahayy :D:D[signature][hline]SupremacyBourne Ares Asasian CASTLE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forvet Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Damatlık shell olacak.Düğünde unique item takacaz parlasın :)[signature][hline]Kelamatla Kemalat Olmaz ki Kemalemi eresin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 said: Forvet, 10 Aralık 2005 08:16 tarihinde demiş ki: Damatlık shell olacak.Düğünde unique item takacaz parlasın :) lol :D[signature][hline]name : Life_Angle lvl : 6x(x=1 :P ) Server : Dies Np : 15.xxx BeDaVa KoSp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
epitelyus Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 =) 10 uzun suredır gulmuyordum en azından eltler orc oldugundan beri:P[signature][hline]Name:whitedarknes Server:Xgenon lvl:6x Clan:AsD_EmPİRE bana apos demeyın mıdem bulanıyo :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fukara Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 ben rebeLdeye vercem kızı ^^[signature][hline]Turkuaz Fukara LVL 61,ELEMENTAL LORD nps : 15xk nation : karus server : dies Turkuaz R.u.L.A.z Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMiKaZe_26 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 yarıldım :D[signature][hline]Name: KAAN433 LVL :48 :( NP : 0 :D CLAN : Knight_of_DeaCth Not : Aresde kasacak biri aranıyor pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOLDIER Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Süpersiniz ya valla koptum benden size +9999 bence başlık parası en az dual +8/80 shard +8/80 raptor olmalı:P[signature][hline]Nick:Qeftes_The_Killer Server:Ares Nation:El Morad Job:Kasar Hood Level:6X Clan:CHOSENs NP:1xxx Not:Invalid Password Magduru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
isilz Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 eeeeeeee nikahı kime kıydıracaksınız? kralın yetki verdiği birimi kıyıyo yoksa vendorlarmı bu işten sorumlu? yok i arkadaşı da evermeyi düşünüyoz da ondan soruyom. sonra acemilik olmasın. düğün konvoyunun nerde ve ne zaman yapılacağını söylerseniz sevinirim. önünüzü kesip belki bi unique koparabilirim sizden :D[signature][hline]Name: isilz Class: Shadow Vain Clan: :::Lasombra::: Server: Cyper www.clanlasombra.tk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zonic Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 LOL adak olarak Dark Mare kesin :D[signature][hline]__zonic__ warrior lvl 58 ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_stratavorious_ Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 walla ben ayalardım nikahı bizzat patos kıycak :D gelinin nikah şahidi bobert, damadın şahidi F9Devil olcak :) Çok hayırlı olcak bu izdivaç çok :D iki irk arasındaki savaş sona ercek:D[signature][hline]nick:stratavorious(paladin) nation:dönme :) level:67 np:up up up :P server:ares durum:şubatın sonunda 70 olcam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaG3 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Gm bi charda kastırsın ne diim :P[signature][hline]Server: Diez Nick:MaG3_Of_DaRKNeSs Lvl:61 Np:4x.xxx Nation:El Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_stratavorious_ Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 said: MaG3, 10 Aralık 2005 10:43 tarihinde demiş ki: Gm bi charda kastırsın ne diim :P :D deli olcam yaw GM demeyin bana erll_ die mal bi mage war hergün pm atıyo "Gm nbr die?" deli etcek beni sonunda :) bu arada gerdek için ben arenayı uygun gördüm :D,siz ne dersiniz?[signature][hline]nick:stratavorious(paladin) nation:dönme :) level:67 np:up up up :P server:ares durum:şubatın sonunda 70 olcam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noth1ng Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Bence Abyys[signature][hline]:Noth1ng:/3x/Olympia/Karus/Sorcerer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reactive Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 yada oğlan mafya üyesi çok iyi düpe yapar kosp koxp her b.k bilir ksnin allahını yapar tek başına aposta kutu alır harpide milleti slottan kaçırır towna süper boss çeker en az 20 kişi yatırır abbysede bulunduğu kat boşalır makroyla 8 katı hızlı ok atar czde makronu allahını yapar 18 komboyu ard arda sıralar 30 kere beşli ok atar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_XX_TR Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 baslık parası uniq itenden asagı olmaz:DDD[signature][hline]_YA OLUCAK YADA BIRAKICAĞIM_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 koptum ya:)))))))))))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar