Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dc oldum ve giremiorum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaşlar daha demin dc oldum oyunda şimdi troy serverini seçip girince id ve şifreyi yazıorum conecte basıom hiç bişey olmuo.altta server yerinedede troy yazmıo.ne kadar seçersem seçim olmuo.tamda lvl 7 olcaktım:D[signature][hline]Cypher
ırk:el morad
lvl:40
durum:soyulmuş,fakir
job:assasin
Mesaj tarihi:
ok o zaman.bu arada okçuyu çok sevdim colda verdim lvl 5 büyüsünü kullanıp arka arkaya normal atış yapıom her 3 vurştu old ... ölüo[signature][hline]Cypher
ırk:el morad
lvl:40
durum:soyulmuş,fakir
job:assasin
Mesaj tarihi:
punisher 1341541513252. kez cevap vereyim :) str phy attack int magic attack. bence bu oyunda magic attack daha önemli[signature][hline]ares
lvl 61 e.lord
runingamoks
sattım gitti

silkroad online
erguvan
lvl 30+

Mesaj tarihi:
said:
ThePunish3R, 10 Aralık 2005 10:59 tarihinde demiş ki:
:D:D tamam saol ozaman int basalım senide çok yorduk bugün ya =)

yok ondan deil. herkes aynı şeyi soruo :)[signature][hline]ares
lvl 61 e.lord
runingamoks
sattım gitti

silkroad online
erguvan
lvl 30+

Mesaj tarihi:
genel olarak dc olduk sanırım ben ve 3 4 arkadasım da dc oldu hemen msnde yazzdılar dc olduk die serverdan kaynaklanıyor heralde vede cold iyi ama bence fire. Fire glave kullanan bir adamın cold kullanan 3 adamı aynı anda tek vurusta oldurdugunu gordum o yuzden fire tercihim.
Mesaj tarihi:
uyuyan güzel okçu için cold önemli. yanına ne kadar geç yaklaşırsa o kadar iyidir.[signature][hline]ares
lvl 61 e.lord
runingamoks
sattım gitti

silkroad online
erguvan
lvl 30+

Mesaj tarihi:
slm beyler ben şimdi girdim isterseniz party kurup kasalım lvl 12yim nick_Batum23tr_[signature][hline]server:troy
Archer cold skilleri yanlış verdim :D dağıttım
lvl12 şuan yardımcı olsun biri :D
  • Yeni Oluştur...