erayyirik Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 arkadaşlar daha demin dc oldum oyunda şimdi troy serverini seçip girince id ve şifreyi yazıorum conecte basıom hiç bişey olmuo.altta server yerinedede troy yazmıo.ne kadar seçersem seçim olmuo.tamda lvl 7 olcaktım:D[signature][hline]Cypher ırk:el morad lvl:40 durum:soyulmuş,fakir job:assasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 biraz sonra gelir. sabır.[signature][hline]ares lvl 61 e.lord runingamoks sattım gitti silkroad online erguvan lvl 30+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ThePunish3R Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 evet banada oldu tam saygnun tadını çıkarıyodumki dc oldum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 ok o zaman.bu arada okçuyu çok sevdim colda verdim lvl 5 büyüsünü kullanıp arka arkaya normal atış yapıom her 3 vurştu old ... ölüo[signature][hline]Cypher ırk:el morad lvl:40 durum:soyulmuş,fakir job:assasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ThePunish3R Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 ya bişey daha soracam str mi atağı arttırıyo int mi ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 neyse diğer serverde adam açim bi lvl1den:D siz haber verebilirmisiniz troy açıldıında[signature][hline]Cypher ırk:el morad lvl:40 durum:soyulmuş,fakir job:assasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 valla bilmiom ama ben full inte verdim okçuda manam fazla olsun istedim iide oldu[signature][hline]Cypher ırk:el morad lvl:40 durum:soyulmuş,fakir job:assasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 punisher 1341541513252. kez cevap vereyim :) str phy attack int magic attack. bence bu oyunda magic attack daha önemli[signature][hline]ares lvl 61 e.lord runingamoks sattım gitti silkroad online erguvan lvl 30+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ThePunish3R Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 :D:D tamam saol ozaman int basalım senide çok yorduk bugün ya =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 ya diğer serverlere gi,rio onda yanında chech yazıo ve girmio pffff[signature][hline]Cypher ırk:el morad lvl:40 durum:soyulmuş,fakir job:assasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 said: ThePunish3R, 10 Aralık 2005 10:59 tarihinde demiş ki: :D:D tamam saol ozaman int basalım senide çok yorduk bugün ya =) yok ondan deil. herkes aynı şeyi soruo :)[signature][hline]ares lvl 61 e.lord runingamoks sattım gitti silkroad online erguvan lvl 30+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 bu arada colda vermekle ii yapmışım dimi[signature][hline]Cypher ırk:el morad lvl:40 durum:soyulmuş,fakir job:assasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyuyanguzel Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 genel olarak dc olduk sanırım ben ve 3 4 arkadasım da dc oldu hemen msnde yazzdılar dc olduk die serverdan kaynaklanıyor heralde vede cold iyi ama bence fire. Fire glave kullanan bir adamın cold kullanan 3 adamı aynı anda tek vurusta oldurdugunu gordum o yuzden fire tercihim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 uyuyan güzel okçu için cold önemli. yanına ne kadar geç yaklaşırsa o kadar iyidir.[signature][hline]ares lvl 61 e.lord runingamoks sattım gitti silkroad online erguvan lvl 30+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 ewt hatta bazen ortada kalıo donuo ben ona vurup duruom[signature][hline]Cypher ırk:el morad lvl:40 durum:soyulmuş,fakir job:assasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batum23 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 slm beyler ben şimdi girdim isterseniz party kurup kasalım lvl 12yim nick_Batum23tr_[signature][hline]server:troy Archer cold skilleri yanlış verdim :D dağıttım lvl12 şuan yardımcı olsun biri :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar