Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ko Lütfen geri gelsin Artık bu kosp tan insanlar sıkıldı Lütfen Gm ler duyun yazık insanlara

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaslar sizinde bildiğniz gibi KE e geldi oyun öldü.NEreye gitsem insanlar arkalarına holy i almışlar harpy golem vs vs çok rahat dönüorlar.Zamanın da Exp yi en fazla veren harpy Lureydi.O zaman bir rogue bir wariror daha doğrusu her karekter exp kasabiliodu.Gm şimdi ğördüğü yerde adamlara ban atıo adam için sorun olmazki gider gene açar bir çar 45 olması 1 gün 60 olması 1 hafta mantık olarak.Yeni işin özü Gm ler harpy lureyi getirir se nu kosp bu şekilde önlebilir.Yoksa insanlar hala kosp macro ya vs.vs hile prgramlarını kullanmaya devam edecektir.Ama harpy lurede ne kosp kullanılır ne hile Bence umut ediyorumki sizlerde hak verecelsinizdir Harpy lure KO geri gelsin o zaman cz deki ziyan adamlar 5 li 15 li 20 li ok atamayacaktır.Bu gerçekten büyük bir sorundur.Saygılarımla
hola hola me love ^^
Mesaj tarihi:
aman harpy lure gelmesin daha ii değil daha kötü olur zaten kosp cular takmaz devam eder hemde tüm lvl 30-40 arası ezikler sürekli ks yapar daha estlant da harpy yapamioduk
bide lufer de yapıldını düşünsenize party plss aga party plss aga bak ks yaparım partye al vs.vs
Mesaj tarihi:
said:
uyuyanguzel, 10 Aralık 2005 09:58 tarihinde demiş ki:
Gm godfrey nedense ortalıklarda yok. Merak ettik onu kospla lvl kasanları banladı czdekiler kaldı asıl bize koyan czdekiler lvl kasanın bana bir zararı yok ama czdekiler.........

Asılsorun burda kardeşim adam party yapıyor macrocular adam atıyorum benden 50 np e alıor o np partıye dagılıor yazık yav gercekten yazık bır ınsanın onuru yoksa her şeyını kaybetmıs demektır.Adamlar macro ıle kosp ıle bach duke bıshope kestıler yazık Ama ınanın bakın harpy lure gelırse kosp u komple kaldırılır ve KO gerı gelırse eskısı gıbı her sey duzgun olacaktır umut edıorum abı.
hola hola me love^^
Mesaj tarihi:
said:
Heaton, 10 Aralık 2005 09:56 tarihinde demiş ki:
Arkadaslar sizinde bildiğniz gibi KE e geldi oyun öldü.

Ben bilmiyorum öyle mi olmuş? Kaçırdım demek tüh...[signature][hline]Class: Rogue/Archer
LVL: 68
NP: 170xxx
Clan: Clanless
Server: Ares
Durum: Az kaldı...
Mesaj tarihi:
ya zaten rogue lere ne faydası olcak ki harpy lure nin zaten bir tane rogue alabiliolar partye[signature][hline]SERVER:Xighenon
NAME:GOLD_GANDALF
LvL:6x
NP:ZzZz
Mesaj tarihi:
said:
marksman, 10 Aralık 2005 10:04 tarihinde demiş ki:
bence harpy lure gelse nolcak?
kaç tane roque harpy aoe den yararlanabiliyo her partyde 1 tane war..ben ce koxp çular takmaz yine dewam ederler...

guzel arkadasım bak yanlıs dusunuyorsun o zaman gıder ruogulerda apos doner yanı exp kasacak bır seyler bulabılır.oda olamdı 2 tane 62 rogue rahat golem donebılır
hola hola me love^^
Mesaj tarihi:
yaw adamını uruk blade lere bırakıp lvl kastırmak varken neden ellerini yorsun ki :)[signature][hline]SERVER:Xighenon
Mesaj tarihi:
said:
cado, 10 Aralık 2005 10:15 tarihinde demiş ki:
ya zaten rogue lere ne faydası olcak ki harpy lure nin zaten bir tane rogue alabiliolar partye

o zaman sen gıt kosp kullan arkadasım senın ısıne gelıor haklısın devam edın kosp kullanın daha ıyı yav guzel kardesım bak harpy lure geldı mı kosp denen lanet sey kalkacak senın hosunamı gıdıor 10 lu ok yemen cz elını vıjdanına koy ve sole ?
hola hola me love^^
Mesaj tarihi:
said:
Heaton, 10 Aralık 2005 10:18 tarihinde demiş ki:
said:
marksman, 10 Aralık 2005 10:04 tarihinde demiş ki:
bence harpy lure gelse nolcak?
kaç tane roque harpy aoe den yararlanabiliyo her partyde 1 tane war..ben ce koxp çular takmaz yine dewam ederler...

guzel arkadasım bak yanlıs dusunuyorsun o zaman gıder ruogulerda apos doner yanı exp kasacak bır seyler bulabılır.oda olamdı 2 tane 62 rogue rahat golem donebılır
hola hola me love^^
ya ko varken macro yokmuydu sanıyosun ozman da vardı autoloot yokmuydu ozaman da vardı bak forum da aramalar yap 4-5 ay önceki konulara bak.[signature][hline]SERVER:Xighenon
Mesaj tarihi:
said:
cado, 10 Aralık 2005 10:15 tarihinde demiş ki:
ya zaten rogue lere ne faydası olcak ki harpy lure nin zaten bir tane rogue alabiliolar partye

bak canım kardesım partıde ısterse 3 tane rogue olsun 1 buffer 1 warıor 3 tane 62 mage cok rahat donulebılır.yeterkı sen exp kasmak ıste ama kops ısıne gelıorsa buyrun devam et canım kardesım kendıne kufur yemek ıstıosan kullan macroyu at 10 lu oku rahat et.
hola hola me love^^
Mesaj tarihi:
hee ben mageyim zaten ne işim olur kosp la üstelik kosp kullanan larada herzaman küfür etmişimdir.[signature][hline]SERVER:Xighenon
Mesaj tarihi:
said:
cado, 10 Aralık 2005 10:42 tarihinde demiş ki:
hee ben mageyim zaten ne işim olur kosp la üstelik kosp kullanan larada herzaman küfür etmişimdir.

ınsanların goruslerıne saygı duyarım yok adam urukıye bırakmıs o adam basıt adamdır harpy lure geldıgı zaman exp yı gorunce agzı tavana vurur ayrıyetten senın fıkırlerıne saygı duyarım arkadasım..
hola hola me love^^
  • Yeni Oluştur...