islamoglu Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 2gün önce sabah 10da kapattım oyunu akşam 6da açtım bi baktım çıplağım!üstümdeki,inventory deki ve inn deki bütün itemlerim gitmiş!arkadaş listem bile silinmiş!50görevindeki anahtarlar bile gitmiş!yani hiçbişi kalmamış charım 3 kez ölmüş ve charımı maradonda bıraktım eslantta buldum!nası iş bu yaa..???(daha önce başına gelen warmı?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 hacklenmişin geçmiş olsun[signature][hline]name : Life_Angle lvl : 6x(x=1 :P ) Server : Dies Np : 15.xxx BeDaVa KoSp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Hack... KOSP kullanıyor muydun? Kafeden oynuyormuydun? Bu soruların yanıtlarını alayım..[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 68 NP: 170xxx Clan: Clanless Server: Ares Durum: Az kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 said: bilinc, 10 Aralık 2005 08:22 tarihinde demiş ki: Hack... KOSP kullanıyor muydun? Kafeden oynuyormuydun? Bu soruların yanıtlarını alayım.. Çok avukat gördüm seni :D xD[signature][hline]name : Life_Angle lvl : 6x(x=1 :P ) Server : Dies Np : 15.xxx BeDaVa KoSp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Terbiyesizce ve seviyesizce sormaz ise herkes yardım ederiz bilgimiz dahilinde..[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 68 NP: 170xxx Clan: Clanless Server: Ares Durum: Az kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 said: bilinc, 10 Aralık 2005 08:36 tarihinde demiş ki: Terbiyesizce ve seviyesizce sormaz ise herkes yardım ederiz bilgimiz dahilinde.. şaka yaptım hemen kızma[signature][hline]name : Life_Angle lvl : 6x(x=1 :P ) Server : Dies Np : 15.xxx BeDaVa KoSp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Kızmadım ki?[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 68 NP: 170xxx Clan: Clanless Server: Ares Durum: Az kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LorDofHmN Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Bilinc yalnız şöyle bir durum var bildiğim kadarıyla 50 görevi anahtarları trade edilemiyor , bu durumda charın hepsi boşaldığından bana hack gibi gelmedi .. Gerçi yakma gibi bir durumda olabilir .. [Bu mesaj LorDofHmN tarafından 10 Aralık 2005 09:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Ya adam delvl de edilmiş demekki ya bu arkadaşa kızgın bir kişi yada adi bir hacker...Yani anahtarları da adiliğine delete etmiş olabilir.[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 68 NP: 170xxx Clan: Clanless Server: Ares Durum: Az kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_stratavorious_ Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 bilinc aga beni kasar mısın?[signature][hline]nick:stratavorious(paladin) nation:dönme :) level:67 np:up up up :P server:ares durum:şubatın sonunda 70 olcam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Kasa kasa Kasandra geçidi[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 68 NP: 170xxx Clan: Clanless Server: Ares Durum: Az kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 carlos ben senin yeğeninim.[signature][hline]ares lvl 61 e.lord runingamoks sattım gitti silkroad online erguvan lvl 30+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_stratavorious_ Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 said: bilinc, 10 Aralık 2005 10:51 tarihinde demiş ki: Kasa kasa Kasandra geçidi aga nolur yaaa hem mannerde gelir:D aga plsss[signature][hline]nick:stratavorious(paladin) nation:dönme :) level:67 np:up up up :P server:ares durum:şubatın sonunda 70 olcam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Georing Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 party varmı party[signature][hline]Nick:Georing LVL:6x Nation: ElmoRaD (Karus olmayı Düşünüyorum) RaCe:Warrior SRVR:ARES Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_stratavorious_ Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 buyse are you eküri of bilinc?[signature][hline]nick:stratavorious(paladin) nation:dönme :) level:67 np:up up up :P server:ares durum:şubatın sonunda 70 olcam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 adam onu bunu kasa kasa 70 olamıcak galiba :D Walla beni de partiye al exp daha fazla gelir. :D ares'te bi char olması lasım;)[signature][hline]İthal Antep Fıstığı Bulunur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 said: _stratavorious_, 10 Aralık 2005 11:00 tarihinde demiş ki: buyse are you eküri of bilinc? af buyur? ı m the kıng of the kıng end what kınd micki and dicki or tiky you are. bana bunun cevabını ver[signature][hline]ares lvl 61 e.lord runingamoks sattım gitti silkroad online erguvan lvl 30+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_stratavorious_ Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 O_O çok zor :D[signature][hline]nick:stratavorious(paladin) nation:dönme :) clan:nothing level:67 np:up up up :P server:ares:D durum:go go go 70 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar